Life

Momente dureroase pentru Dima Trofim. Tatăl artistului a încetat din viață după o luptă grea

Dima Trofim trece prin momente cumplite. Artistul și-a pierdut tatăl, care a dus o luptă grea ani de zile și este devastat după toate cele întâmplate.
31.01.2023 | 10:27
Momente dureroase pentru Dima Trofim Tatal artistului a incetat din viata dupa o lupta grea
Tatăl actorului Dima Trofim s-a stins din viață. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dima Trofim trece printr-o perioadă extrem de dificilă a vieții sale. Artistul a cam lipsit de pe rețelele de socializare în ultima perioadă, iar fanii săi au început să își facă griji.

Tatăl lui Dima Trofim s-a stins din viață

Iată că acum am aflat și motivul pentru care Dima Trofim, care a devenit și tată recent. a avut nevoie de liniște. Artistul le-a dezvăluit fanilor săi că ultimele zile din viața sa au fost extrem de dificile.

ADVERTISEMENT

Totodată, el a prezentat și câteva detalii despre familia sa pe care nimeni nu le-a știut până acum. Tatăl lui Dima Trofim a stat imobilizat la pat vreme de 12 ani, însă în ciuda acestui lucru, fiecare membru al familiei s-a bucurat de existența sa și a încercat să îl susțină.

Din păcate însă, tatăl artistului s-a stins din viață zilele trecute, iar vestea a fost una cu adevărat cutremurătoare. Momentul a avut un impact și mai mare în condițiile în care chiar atunci, artistul mergea să își viziteze părinții.

ADVERTISEMENT

Chiar în timp ce se afla în drum spre Chișinău, tatăl lui își dădea ultima suflare, însă mama sa a avut grijă să nu îi spună acest lucru, având în vedere că tânărul se afla la volan în acel moment.

Cum a primit artistul vestea tragică

”Din păcate, zilele trecute, tatăl meu s-a stins, exact în momentul în care am vrut să le fac alor mei o surpriză și să plec acasă, la Chișinău, cu o zi înainte de ziua în care trebuia, de fapt, să merg să-i văd.

ADVERTISEMENT

În drum, când am plecat spre Chișinău, la câteva ore, tatăl meu s-a stins, dar ai mei nu mi-au zis că au vrut să mă protejeze și să aibă grijă de mine în drumul spre casă.

Probabil asta ar fi fost și dorința tatălui meu, de a ține secret lucru acesta până aș fi ajuns acasă, ca să nu primesc vestea la volan”, a povestit artistul.

ADVERTISEMENT

Dima Trofim nu poate accepta pierderea tatălui său

Vestea cumplită a primit-o chiar în momentul în care a intrat pe ușa casei. Atunci, sora și mama sa plângeau și i-au spus ce s-a întâmplat.

Pentru că rana este încă una proaspătă, Dima Trofim spune că procesează cu greu toate cele întâmplate, însă se bucură de faptul că tatăl său a scăpat de suferința bolii care îl măcina de ani de zile.

Înmormântarea, spune artistul, a avut loc în cursul zilei de luni, însă chiar și așa, este conștient că cei doi se vor revedea la un moment dat.

Dima Trofim nu poate să vorbească la trecut despre tatăl său și deja îi duce dorul enorm, așa că va avea nevoie de timp până când va putea să depășească acest moment.

”Nu pot să vorbesc la trecut despre tatăl meu, aș vrea să spun că l-am iubit, dar îl iubesc din suflet! Îl aștept oricând să vină în vis și să vorbească cu mine, să mă strângă în brațe așa cum mă ținea când eram mic și îmi era frică sau noaptea când îmi era frig și îi spuneam să mă țină să mă încălzească”, a mai spus Dima Trofim.

ADVERTISEMENT
Tags: