Life

Momente dureroase pentru Simona Gherghe. Ce a pățit vedeta: ”E una dintre cele mai mari dezamăgiri ale vieții mele”

Momente dureroase pentru Simona Gherghe. Celebra prezentatoare tv de la Antena 1 povestește că a trăit una dintre cele mai mari dezamăgiri ale vieții sale.
15.12.2022 | 06:54
Momente dureroase pentru Simona Gherghe Ce a patit vedeta E una dintre cele mai mari dezamagiri ale vietii mele
Simona Gherghe a trăit una dintre cele mai mari dezamăgiri din viața sa. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe este una dintre cele mai apreciate vedete tv din România. Are o carieră destul de longevivă în televiziune, iar stilul său a făcut-o să câștige aprecierea publicului larg într-un timp destul de scurt.

Cea mai mare dezamăgire din viața Simonei Gherghe

Dacă mai mereu o vedem cu zâmbetul pe buze, în realitate nu toate lucrurile sunt chiar atât de bune în viața vedetei.

ADVERTISEMENT

Recent, aceasta a trecut printr-un moment extrem de dureros, despre care spune că ar fi una dintre cele mai mari dezamăgiri din viața sa.

Nu este clar ce s-a întâmplat concret în viața vedetei, pentru că aceasta nu a dat prea multe detalii, cert este că Simona Gherghe nu ar fi crezut că așa ceva mai este posibil.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea tv povestește că doar a spus ceea ce a gândit și a ajuns să fie dată afară. Deși ar fi preferat să fie certată sau sancționată, se pare că anumite persoane au preferat să îi răpească ”libertatea”, fie și pentru un singur moment.

”Azi am trăit una dintre cele mai mari dezamăgiri ale vieții mele. Nu credeam că, în 2022, la 33 de ani de la Revoluție, încă există oameni care, dacă nu zici ca ei, nu că te sancționează, nu că te ceartă. Nu. Te dau afară.

ADVERTISEMENT

Delictul? Faptul că am spus ce gândesc și ce simt. Libertatea. Libertatea să spui ce gândești. Să luptați pentru asta! E poate cea mai importantă lecție pe care să le-o dați copiilor voștri.”, a spus Simona Gherghe, pe Instagram.

Simona Gherghe, despre colaborarea cu Antena 1

Pentru că mulți s-au gândit că este vorba despre colaborarea cu cei de la Antena 1, având în vedere și criticile pe care aceasta le-a primit în urmă cu o lună de zile pentru remarca făcută la adresa unei concurente, Simona Gherghe a decis să aducă ulterior și câteva lămuriri.

ADVERTISEMENT

Vedeta susține că rândurile scrise nu se referă la viața profesională, ci pur și simplu la un aspect din viața ei privată.

Pe de altă parte, aceasta a vrut doar să se descarce, având în vedere întâmplarea destul de dureroasă prin care a trecut.

”Situația povestită mai devreme e legată de o colaborare din viața noastră privată. Totul e ok cu emisiunea. Și totul e ok cu noi”, a mai dezvăluit ea.

Simona Gherghe susține însă că va lua toate cele întâmplate ca o lecție importantă, care la un moment dat, va avea și un scop și nu se va lăsa deloc intimidată.

Amintim că săptămânile trecute, o altă situație neplăcută a marcat-o pe vedetă. La acel moment, aceasta a împărtășit totul cu fanii săi, declarându-se revoltată de ce a putut vedea într-un mall.

ADVERTISEMENT