Life

Momente dureroase pentru sora lui Petrică Mîțu Stoian chiar de Crăciun: ”Este tare trist”

Deși a trecut mai bine de un an de zile de la moartea lui Petrică Mîțu Stoian, familia nu s-a obișnuit cu lipsa acestuia, în special de Crăciun.
25.12.2022 | 12:24
Momente dureroase pentru sora lui Petrica Mitu Stoian chiar de Craciun Este tare trist
Una dintre surorile lui Petrică Mîțu Stoian, declarații dureroase, chiar de Crăciun. Sursă foto: captură YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Petrică Mîțu Stoian a lăsat un gol imens în viața membrilor familiei sale. Nimeni nu avea să știe că acesta va înceta din viață atât de devreme.

Sora lui Petrică Mîțu Stoian simte lipsa regretatului artist de Crăciun

A trecut mai bine de un an de zile de la tragedie, însă familia artistului încă nu a depășit momentul, iar asta o spune chiar una dintre surorile acestuia, Maria Tărchilă.

ADVERTISEMENT

De sărbători, sau de aniversări, lipsa lui Petrică Mâțu Stoian se simte cel mai rău, povestește aceasta. Deși a pus la punct toate preparatele pentru masa de Crăciun, fără celebrul artist, totul este trist.

Totodată, Maria Tărchilă și-a reamintit și sărbătorile de până acum, când Petrică Mîțu Stoian o suna și o felicita.

ADVERTISEMENT

Deși în ultimii ani, cei doi nu s-au văzut atât de des, având în vedere că artistul era implicat în nenumărate proiecte, era suficient pentru aceștia să se audă la telefon.

”Am pregătit de toate pentru Crăciun: sarmale, piftie, cozonac. Este al doilea Crăciun fără Petrică și este tare trist.

ADVERTISEMENT

Eu cu el ne auzeam la telefon de Sărbători, ne felicitam, era tare frumos, nu ne vedeam de obicei de Crăciun, în ultimii ani, pentru că el avea spectacole, evenimente, știți cum este viața unui artist”, a mărturisit aceasta, pentru click.ro.

Printre altele, sora lui Petrică Mîțu Stoian și-a amintit și de momentele în care stătea la masă alături de regretatul artist, dar și de sora ei, când părinții lor erau încă în viață.

ADVERTISEMENT

Petrică Mîțu Stoian a avut ”o moare ciudată”

Odată cu dispariția lor însă, lucrurile s-au schimbat, iar cei trei au început să se vadă din ce în ce mai rar. Maria Tărchilă a mai adăugat și că în acest an, de Crăciun, nu o va vedea nici pe sora ei, aceasta fiind plecată la fiica sa.

Cât despre dispariția prematură a fratelui său, Maria Tărchilă spune că nici măcar acum nu a depășit momentul.

Aceasta susține că Petrică Mâțu Stoian a avut o moarte extrem de ciudată, având în vedere că artistul nu voia decât să se recupereze după ce a fost infectat cu COVID.

Cu toate astea, femeia îl mai visează din când în când și spune că artistul pare fericit acolo unde este acum.

”Petrică a avut o moarte ciudată. Nu știu ce destin a avut el de a plecat atât de repede. Așa a fost să fie cu dânsul, dar prea puține zile a avut.

Îl mai visez uneori, ultima dată când l-am visat era în casă la mine. El doar îmi apare în vis și nu îmi zice nimic…dar părea bine și fericit acolo unde este.”, a mai spus Maria Tărchilă, pentru click.ro.

ADVERTISEMENT