Fotbal international

Momente emoţionante la Liverpool! Jurgen Klopp, impresionat de medicii englezi: “Mi-au dat lacrimile!” VIDEO

29.03.2020 | 12:55
Momente emotionante la Liverpool Jurgen Klopp impresionat de medicii englezi Miau dat lacrimile VIDEO
ADVERTISEMENT

Jurgen Klopp a declarat că a fost pur şi simplu impresionat până la lacrimi de un video pe care l-a primit şi în care mai mulţi medici, inclusiv de la terapie intensivă, de la un spital din Liverpool, se strâng laolaltă şi cântă celebrul imn al cormoranilor “You will never walk alone”.

Jurgen Klopp, impresionat de medicii care au cântat imnul lui Liverpool

Video-ul a ajuns şi în paginile tabloidelor din Marea Britanie, care se confruntă cu o explozie a numărului de cazuri de bolnavi infectaţi cu coronavirus.

ADVERTISEMENT

Este extraordinar. Am primit un video, cred că ieri, cu oamenii din spital, pe de o parte erau cei de la terapie intensivă, iar de celalată parte restul medicilor. Au cântat ”You’ll never walk alone”. Imediat cum am auzit, mi-au dat lacrimile. Este incredibil.

Opinia lui Jurgen Klopp

Asta spune totul. Acesti oameni, nu numai că lucrează și-i ajută pe alții, dar au demonstrat că au și un spirit bun. Ei sunt obișnuiți să ajute alți oameni. Ei se pun în pericol ajutând oamenii bolnavi. Sunt obișnuiți să ajute alți oameni.

ADVERTISEMENT

În viitor, peste 10, 20, 30 de ani, când ne vom uita în trecut, vom observa faptul că lumea a demonstrat o solidaritate extraordinară, iar acest lucru este extraordinar, a spus Klopp, după ce a văzut filmulețul cu medicii care cântă ”You’ll never walk alone”.

Mesajul echipei Liverpool pentru cadrele sanitare

Cu câteva zile în urmă Klopp şi jucătorii de la Liverpool au făcut ei un video în care au ţinut să mulţumească tuturor medicilor şi lucrătorilor din sistemul sanitar britanic pentru eforturile şi curajul de care dau dovadă în bătălia cu un adversar teribil de periculos, care a secerat deja multe vieţi omeneşti.

ADVERTISEMENT

Este de necrezut ce faceți și în numele tuturor celor de la FC Liverpool aș vrea să vă mulțumesc“.

Ce au scris Milner şi Salah

De asemeni, vedetele cormoranilor au făcut acest lucru şi individual, în cadrul unor mesaje publicate pe conturile lor de socializare. Astfel, James Milner a scris: James Milner: Vă trimit un mare ‘mulțumesc’ tuturor celor care lucrați în sistemul medical din UK și din întreaga lume. Faceți o treabă minunată și sunteți apreciați de toată lumea, mulțumim foarte mult!

ADVERTISEMENT

Și Mohamed Salah nu a uitat să-şi exprime aprecierea față de medici și de cei care luptă cu noul coronavirus: Vreau să vă mulțumesc foarte mult pentru eforturile voastre. Apreciem cu toții cum ne ajutați și ce faceți pentru noi.

ADVERTISEMENT