Fotbal international

Momente emoţionante la Nantes! Coregrafie specială la un an de la moartea lui Emiliano Sala! VIDEO

26.01.2020 | 18:34
Momente emotionante la Nantes Coregrafie speciala la un an de la moartea lui Emiliano Sala VIDEO
ADVERTISEMENT

Fanii lui Nantes au afișat o coregrafie impresionantă înaintea meciului cu Bordeaux, pentru a comemora un an de când Emiliano Sala a decedat în accidentul aviatic.

Coregrafia fanilor lui Nantes la un an de la moartea lui Emiliano Sala

Fanii lui Nantes au afișat o coregrafie impresionantă la un an de la moartea lui Emiliano Sala. „Nu te vom uita niciodată! Vei fi mereu în sufletul nantezilor!”, a fost mesajul fanilor lui FC Nantes.

ADVERTISEMENT

Atacantul argentinian în vârstă de doar 28 de ani, a decedat în ianuarie 2019, în timp ce se afla în avionul care trebuia să-l ducă la Cardiff, formație care îl achiziționase din Franța. Sala a plecat cu un avion privat, însă nici el și nici pilotul nu au supraviețuit.

Emiliano Sala evoluase timp de cinci sezoane pentru „canari”, iar de-a lungul timpului acesta reușise să marcheze de 48 de ori în 133 de meciuri, devenind unul dintre cei mai buni jucători ai lui Nantes și unul dintre idolii tribunelor.

ADVERTISEMENT

Acuze dure ale familiei: “A fost ucis! Multe lucruri n-au fost legale”

Marias Gatti, verișorul lui Emiliano Sala, a cedat nervos la înmormântarea fostului fotbalist: Emiliano a fost ucis. Au fost foarte multe lucruri care nu au fost legale, totul a fost făcut într-o manieră greşită şi l-au obligat să urce în acel avion”.

„Începea să devină un jucător important şi l-au lăsat singur, fără niciun reprezentant. Trebuia să existe mai multă atenţie şi să călătorească în alte condiţii, nu în acel avion”, a mai spus verișorul lui Emiliano Sala.

ADVERTISEMENT

„Te așteptăm la fel ca în prima zi. Ai plecat, dar acum te-ai întors și vei sta pentru totdeauna cu noi. Ai fost și vei rămâne un exemplu pentru totdeauna. Vei sta în inimile noastre”, a fost mesajul clubului San Martin din Progreso, primul club de fotbal pentru care a evoluat Emiliano Sala.

  • 28 de ani împlinise Emiliano Sala pe 31 octombrie
Tags: