Fotbal international

Momente fabuloase cu Buffon la PSG. A stârnit hohote de râs și aplauzele colegilor. Video

Autori: Claudiu Surmei, Sergiu Preda | 03.08.2018 | 16:35
Momente fabuloase cu Buffon la PSG. A stârnit hohote de râs și aplauzele colegilor

Gianluigi Buffon le-a oferit colegilor de la PSG un moment amuzant, în timp ce aceștia luau masa la restaurant. Portarul italian a interpretat un cântec în limba maternă, momentul fiind presărat cu gesticulări foarte expresive, care au stârnit hohote de râs și aplauzele colegilor. Buffon a venit în această vară la PSG de la Juventus, din postura de jucător liber de contract. Goalkeeperul și-a propus să câștige Champions League alături de campioana Franței.

“Cred că PSG este clubul pe care l-am urmărit cel mai mult în ultimii ani. Eram foarte curios ce poate oferi un asemenea club. Am ajuns la Paris cu entuziasmul unui copil. Am o altă energie și trebuie să recunosc faptul că mereu am fost în căutarea unor noi provocări”, a declarat Gianluigi Buffon la prima conferința de presă pe care a susținut-o după ce a semnat cu gruparea din capitala Franței. Fostul portar al lui Juventus a adăugat că nimeni nu i-a asigurat postul de titular în momentul în care asemnat cu PSG. “În 24 de ani de carieră, nimeni nu mi-a spus ‘ai asigurat locul de titular în poartă.”

Până la meciurile oficiale în tricoul lui PSG, Buffon trebuie să se integreze în noul colectiv. Iar italianul chiar încearcă acest lucru. La ultima ieșire alături de colegii săi, Buffon le-a oferit o reprezentație fabuloasă, chiar în restaurantul în care aceștia luau masa. Îmbrăcat în pantaloni scurți, tricou și purtând ochelari de soare, portarul lui PSG s-a urcat pe un scaun și a interpretat o melodie în limba italiană. Nu s-a mulțumit doar să cânte, așa că a și gesticulat foarte artistic în timp ce fredona melodia. Mai întâi, coechipierii său au izbucnit în hohote de râs, iar la final l-au aplaudat în picioare.

Own it, Gigi! ??

A post shared by The Football Republic (@thefootballrepublic) on

Momente fabuloase cu Buffon la PSG. A stârnit hohote de râs și aplauzele colegilor

Înainte să le ofere colegilor săi momentul artistic, Buffon s-a întâlnit cu Neymar, care tocmai s-a întors la club după Campionatul Mondial 2018 și vacanța de după turneu. Fostul jucător al lui Juventus a fost primit cu brațele deschise la Paris în această vară. Sosirea goalkeeper-ului italian a fost salutată cu fast de ultraşii campioanei Franţei, cei care l-au însoţit pe drumul de la aeroport până la sediul clubului. Portarul de 40 de ani a fost plăcut impresionat de modul în care a fost tratat de fani şi a stat de vorbă cu unii dintre ei la semafor. Mai mult, Buffon a acordat şi un interviu în timp ce fanii aprindeau ţorţe şi cântau în mjlocul capitalei Franţei.

Gigi Buffon a gafat la Paris Saint-Germain, după transferul din această vară,  în partida contra celor de la Bayern Munchen, pierdută cu 3-1 de campioana Franţei. Fostul portar al celor de la Juventus a evoluat 66 de minute şi a greşit la un gol marcat de formaţia bavareză. Javi Martinez a reuşit egalarea în minutul 60 pentru Bayern Munchen, după ce Timothey Weah a deschis scorul, însă spaniolul a profitat de o ieşire neinspirată a lui Buffon la centrarea venită din corner. Goalkeeper-ul italian a mai avut un moment de ezitare cu câteva minute înainte de gol, dar a fost salvat de un coleg.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!