News

Momente grele în Noaptea de Înviere la Suceava! O casă a fost mistuită de flăcări

19.04.2020 | 19:57
Momente grele in Noaptea de Inviere la Suceava O casa a fost mistuita de flacari
ADVERTISEMENT

Momente grele pentru o familie din Bucșoaia, județul Suceava, chiar în Noaptea de Înviere. Locuința le-a fost cuprinsă de flăcări în doar câteva clipe. Incendiul s-a produs, cel mai probabil, de la o lumânare aprinsă.

O casă din Suceava a luat foc în Noaptea de Înviere. Momente grele pentru familie

O casă din Bucșoaia, județul Suceava, a fost curpinsă de flăcări chiar în Noaptea de Înviere, cel mai probabil de la o lumânare lăsată aprinsă și nesupravegheată.

ADVERTISEMENT

La scurt timp de la izbucnirea incendiului, pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului și ai Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc au sosit cu trei autospeciale de stingere.

Intervenția a durat mai bine de două ore

La sosirea pompierilor, acoperișul locuinței era cuprins de flăcări complet, existând pericolul propagării la restul casei și la anexele din jur. După aproximativ două ore, incendiul a fost stins, dar familia s-a ales cu pagupe serioase.

ADVERTISEMENT
Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Potrivit pompierilor, flăcările au izbucnit, cel mai probabil, de la o lumânare lăsată aprinsă și nesupravegheată.

Alte cazuri de deces în Suceava

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică al Ministerului de Interne, alte 13 decese cauzate de noul coronavirus au fost confirmate în această dimineață în România, iar bilanțul oficial a urcat la 434 de morți.

Cele mai multe persoane decedate sunt din Suceava și aveau vârsta cuprinsă între 54 și 76 de ani. Toate persoanele sufereau și de alte boli cronice. Pe lângă Suceava, alte cinci județe sunt afectate grav: Galați, Giurgiu, Arad, Botoșani și Dâmbovița.

ADVERTISEMENT