Life

Momente grele pentru Lucian Mândruță. Prezentatorul, de urgență la spital. Ce au depistat medicii

27.08.2020 | 19:52
Momente grele pentru Lucian Mandruta Prezentatorul de urgenta la spital Ce au depistat medicii
ADVERTISEMENT

Lucian Mândruță a trecut prin momente foarte grele. În această după-amiază, prezentatorul a anunțat că a ajuns de urgență la spital, dar și că a fost preluat cu o ambulanță, de acasă.

Vedeta de televiziune le-a transmis tuturor și care este starea sa de sănătate, în clipa actuală. Lucian Mândruță a anunțat prin intermediul unei postări pe Facebook că a ajuns în grija medicilor.

ADVERTISEMENT

Tot în mediul online prezentatorul de știri a publicat și câteva imagini cu el din timpul acestei încercări nu tocmai ușoare. Lucian Mândruță s-a pozat și când era pe targă și fusese preluat pentru a fi dus la spital, urmând să primească îngrijirile corespunzătoare.

Momente grele pentru Lucian Mândruță. Prezentatorul a fost dus de urgență la spital când nu mai putea să meargă

Lucian Mândruță a anunțat cu câteva ore în urmă că a chemat ambulanța, dar și că suferă de hernie de disc. Vedeta de televiziune a fost dus la spital de urgență atunci când a constatat că nu mai poate să se deplaseze.

“Când lumea face COVID, eu fac hernie de disc. Așa e când ești early adopter: mergi pe ceva de nișă, nu pe soluția cea mai populară să ajungi la spital! Notați, care vreți să fiți influenceri (…), a fost mesajul lui Lucian Mândruță, pe Facebook, ce a însoțit pozele cu prezentatorul pe targă.

Momente grele pentru Lucian Mândruță. Prezentatorul, de urgență la spital. Ce au depistat medicii
Lucian Mândruță le-a arătat tuturor că a ajuns la spital în această joi, prin intermediul unei postări pe Facebook

La scurtă vreme, urmăritorii din mediul online i-au lăsat și foarte multe mesaje de susținere. Așa cum se poate remarca, vedeta a făcut haz de necaz și nu pare să își fi pierdut deloc optimismul care l-a consacrat. Echipat și cu o mască de protecție, Lucian Mândruță a ajuns însă la spital în ziua cu cele mai multe cazuri de coronavirus de până acum. În doar 24 de ore au fost raportate 1504 de noi îmbolnăviri, în România.

ADVERTISEMENT

De asemenea, mulți s-au întrebat de ce a preferat o ambulanță privată în favoarea uneia de stat. Lucian Mândruță le-a dat replica foarte repede și celor mai curioși dintre urmăritorii săi, tot pe rețeaua socială.

“Mă întreabă lumea de ce am luat ambulanța privată. Pentru că știu că aia de la stat e superocupată cu alții care au mai mare nevoie de ea. Pe mine doar mă doare atât de tare spatele încat nu mai pot merge…”, a mai susținut Lucian Mândruță.

ADVERTISEMENT

“Multă, multă sănatate! Sunteți un exemplu pentru noi cei ce vă urmărim, ne oferiți întodeauna idei de cum să fim mai buni, chiar și în momentele în care întâmpinați dificultăți.”, “Vă faceți de rușine cu acest diagnostic. Nu puteți să faceți un COVID ca tot restul lumii? Sănătate multă!”, i-au transmis și fanii de pe Facebook, în comentarii.