Life

Momente grele pentru Mariana Ionescu Căpitănescu. Tatăl cântăreței este pe moarte: „Organismul începe să cedeze”

Mariana Ionescu Căpitănescu, frământată de starea de sănătate precară a tatălui său. Părintele vedetei este pe moarte, iar organismul său este foarte slăbit.
13.04.2022 | 17:09
Momente grele pentru Mariana Ionescu Capitanescu Tatal cantaretei este pe moarte Organismul incepe sa cedeze
Momente grele pentru Mariana Ionescu Căpitănescu. Tatăl cântăreței este pe moarte. Foto: Colaj Fanatik / Facebbok, Captură Prima TV
ADVERTISEMENT

Mariana Ionescu Căpitănescu trece prin clipe grele acum, deoarece tatăl ei este bolnav. Vedeta se teme de ce este mai rău, având în vedere și vârsta înaintată a părintelui său.

Mariana Ionescu Căpitănescu: „Organismul tatălui meu începe să cedeze”

Mariana Ionescu Căpitănescu a precizat că tatăl ei se simte rău, slăbit, și refuză să ia medicamente, iar acum ea și surorile ei se pregătesc pentru ce este mai rău în ceea ce îl privește pe părintele lor.

ADVERTISEMENT

Vedeta a recunoscut că problemele de sănătate ale tatălui sunt un motiv de îngrijorare și de frământare pentru ea, așa că încearcă să meargă mai des în vizită.

„Refuză să ia vreun medicament. A muncit toată viața, și cu vitamine îl rugam. Din păcate, o spun cu tristețe în suflet, organismul tatălui meu începe să cedeze.

ADVERTISEMENT

Nu acceptăm niciodată că părinții noștri au probleme, că pot să nu mai fie în viața noastră. Acest gând mă frământă foarte tare, pe mine și pe surorile mele. Perioada asta suntem mult mai aproape de dumnealui”, a spus aceasta, în emisiunea Exclusiv VIP a lui Cristi Brancu de la Prima TV.

 Mariana Ionescu Căpitănescu mărturii despre tatăl eu: „A muncit foarte mult”

Tatăl cântăreței de muzică populară a muncit mult toată viața, deoarece a avut îndeletniciri în agricultură și cu animalele. Vedeta chiar și-a convins părinții să își doneze caprele.

ADVERTISEMENT

„Tatăl meu a muncit foarte mult, anul trecut a stat la muncă, vara pe câmp. Nu își acceptă vârsta, nu acceptă să se odihnească.

Au avut niște capre, 4-5 ani, creșteau capre, ieduți. Abia i-am convins să le doneze, s-au scăpat de ele. Tatăl meu a fost mereu un om vesel și nu își spune niciodată problemele”, a spus aceasta.

ADVERTISEMENT

O altă dramă în familia Marianei Ionescu Căpitănescu. Cumnatul ei a murit subit

Familia Marianei Ionescu Căpitănescu a trecut-o printr-o adevărată dramă când a murit cumnatul acesteia, soțul surorii sale, Marcela Fota.

Acesta a suferit un infarct în anul 2020, deși era tânăr. Bărbatul a căzut efectiv din picioare și nu a mai putut fi salvat de medici, deși a fost resuscitat mai bine de o oră.

„El, pur şi simplu, a căzut din picioare având loc acest infarct, a căzut din picioare şi am sunat ambulanţă pentru că eu trebuia să mă întâlnesc cu ea, am sunat  la ambulanţă în timp ce mă duceam spre ea.

M-a sunat foarte speriată să-mi spună că i s-a făcut rău şi până am ajuns acolo, ajunsese ambulanţa şi l-au resuscitat aproximativ o oră şi jumătate”, a dezvăluit ea atunci, pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT
Tags: