Life

Momente grele pentru Maurice Munteanu. Ce s-a întâmplat cu mama lui în pandemie după ce fusese călcată cu mașina pe trecerea de pietoni

27.05.2020 | 16:29
Momente grele pentru Maurice Munteanu Ce sa intamplat cu mama lui in pandemie dupa ce fusese calcata cu masina pe trecerea de pietoni
Maurice Munteanu a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat în ultimele luni. Sursa foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Maurice Munteanu a avut parte de câteva probleme în perioada carantinei. Juratul de la „Bravo, ai stil Celebrities” a povestit prin ce a trecut și a promis că va face tot posibilul să i se facă dreptate mamei sale.

Mama lui Maurice Munteanu a fost victima unui accident pe trecerea de pietoni

Mai exact, mama fashionist-ului a suferit un accident în luna decembrie a anului trecut. Un șofer a dat peste ea în timp ce traversa trecerea de pietoni, iar de atunci femeia e mai mult prin spitale.

ADVERTISEMENT

Perioada pandemiei de coronavirus s-a suprapus problemelor medicale ale mamei sale, pentru care a făcut tot posibilul să îi fie bine.

Criticul de modă de la revista Elle a spus că mama lui este bine acum, doar că încă nu se poate deplasa singură.

ADVERTISEMENT

„Mama a avut un accident de mașină în luna decembrie. A dat un șofer peste ea pe trecerea de pietoni. Are nevoie de o proteză. Nu se putea intra în spital ușor pe perioada asta cu pandemia.

M-a dus o prietenă de câteva ori la spital. Nu e încă independentă și nu se poate mișca încă singură. E pozitivă, e solară, e bine cu moralul”, a povestit Maurice Munteanu la Teo Show.

ADVERTISEMENT

„Am intrat în delirium tremens”

Juratul concursului de modă de la Kanal D a mărturisit că s-a panicat foarte tare din cauza coronavirusului mai ales că el trebuia să se ocupe de mama lui.

I-a fost frică la început, dar apoi s-a liniștit pentru că nu exista altă soluție decât să respecte regulile impuse de autorități.

ADVERTISEMENT

„Am intrat în delirium tremens, nu a problematizat foarte mult, nu prea exista opțiune. Mânia nedreptății se va materializa printr-un proces. Cineva i-a furat un an din viață și asta e o chestie sinistră. Am văzut-o de la depărtare de ziua ei, 20 mai, când am fost la spital. I-am dus și flori”, a povestit Maurice.

 

ADVERTISEMENT