Life

Momente grele pentru Oana Zăvoranu, după ce i-a fost furat câinele. Actrița cere ajutorul fanilor

Oana Zăvoranu trece prin momente grele. Actriței i-a fost furat câinele și a postat un mesaj pe rețelele sociale.
08.10.2021 | 23:33
Momente grele pentru Oana Zavoranu dupa ce ia fost furat cainele Actrita cere ajutorul fanilor
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu trece prin momente grele. Actrița este în lacrimi după ce i-a fost furat câinele, Ozzy, un mascul din rasa Yorkshire. Furtul a avut loc în cursul zilei de vineri.

Fosta actriță din „Sacrificiul” a făcut apel la fani pentru a-și găsi patrupedul. Oana Zăvoranu are camere de supraveghere instalate în jurul casei, însă cel care i-a luat câinele încă nu a fost găsit.

ADVERTISEMENT

Fiind o iubitoare de animale, Oana Zăvoranu este disperată în aceste momente și speră ca situația să se rezolve cât mai repede.

Momente grele pentru Oana Zăvoranu. Actriței i-a fost furat câinele

Oana Zăvoranu a rămas fără animalul ei de companie, Ozzy, un cățel din rasa Yorkshire, care i-a fost furat în cursul zilei de vineri, 8 octombrie. Vedeta este dispusă să-i ofere o recompensă generoasă celui care îl găsește pe patruped.

ADVERTISEMENT

Actrița este disperată și a făcut apel la fani pentru a-și găsi câinele, furat chiar din curtea clinicii de care se ocupă vedeta.

„El este Ozzy sufletul meu. A fost furat azi (…) Camerele de supraveghere filmează 24/24 și daca nu îl aduce cel care l-a luat în 30 minute sunt la Politie și voi declara furtul cu poze și filmul luat de pe camerele noastre, cât și ale vecinilor”, a scris Oana Zăvoranu pe rețelele sociale, unde a oferit și detalii cu privire la locația de unde a dispărut câinele, dar și numerele de telefon la care poate suna cel care îl găsește.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după această postare, Oana Zăvoranu a făcut publice câteva capturi luate din filmulețele surprinse pe camerele de supraveghere.

Oana Zăvoranu, mesaj pentru cei care i-au furat cătețul

Oana Zăvoranu i-a amenințat pe cei care i-au luat animăluțul și deja s-a prezentat la Poliție, unde le-a arătat oamenilor legii imaginile pe care le-a surprins camera. Doi bărbați au fost implicați, așa cum se vede în imaginile postate.

ADVERTISEMENT

Vedeta i-a asigurat pe cei care i-au furat câinele că este în stare de orice și că vor fi prinși. Oana Zăvoranu este convinsă că cineva a vrut să-i facă rău ei, nu patrupedului.

„Sunteți foarte proști. Aveți la dispoziție o oră, cei care l-ați furat, să îl aduceți înapoi (…) Se vor întâmpla lucruri îngrozitoare. Sunt suficient de puternică, corectă, asumată, încât să ies în față.

(…) Eu știu că, de fapt, nu are nimeni nevoie de cățelul meu o zi, e doar un act mârșav de a încerca să-mi faceți rău. Dacă nu apare, vom face live chiar din fața secției de Poliție”, a spus vedeta pe pagina ei de Instagram.

ADVERTISEMENT