Momente grele pentru Radu Ştefan. Ce se întîmplă ACUM cu Lazio!

Claudiu Melinte   
in STIRI INTERNATIONALE
19/07/2016, 19:04
Momente grele pentru Radu Ştefan. Ce se întîmplă ACUM cu Lazio!

Lazio a terminat pe locul 8 sezonul trecut de Serie A, ratînd astfel timp competiţiile europene. Fanii au fost extrem de dezamăgiţi. Din acest motiv, clubul la care activează şi Radu Ştefan suferă.

Conform jurnaliştilor de la Gazzetta dello Sport, Lazio a vîndut doar 11 abonamente în prima zi de cînd acestea au fost date spre comercializare.  Sezonul precedent, Lazio a vîndut doar 12.800 de abonamente, în condiţiile în care stadionul pe care evoluează gruparea romană are 72.698 de locuri.

Fanii laziali se află de mai mult timp în conflict cu oficialii clubului, în special din cauza preşedintelui Claudio Lotito.

Ştirea MOMENTULUI

Nicolae Dică se teme înainte de FCSB – Sepsi. “Echipă agresivă!” Ce zice de Mihai Roman şi Alexandru Stan

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×