News

Dragoste cu năbădăi! Torje, în pericol! Un regizor vrea SĂ ÎI FURE iubita

Relatia lui Iulian Moga cu Iulia Parlea a fost una plina de nabadai. Dupa ce a fost prins cu alta femeie si parasit, regizorul a facut tot posibilul sa o recucereasca pe satena. Ce a urmat insa este...
18.07.2014 | 14:20
Dragoste cu nabadai Torje in pericol Un regizor vrea SA II FURE iubita

Relatia lui Iulian Moga cu Iulia Parlea a fost una plina de nabadai. Dupa ce a fost prins cu alta femeie si parasit, regizorul a facut tot posibilul sa o recucereasca pe satena. Ce a urmat insa este demn de o scena de telenovela.

In 2010, fratele mai mic al lui Marius Moga, Iulian, era indragostit lulea de o Iulia Parlea, o satena, manechin de profesie. Regizorul a facut tot posibilul sa o cucereasca pe tanara si i-a luat ochii prin promisiuni ca o va face vedeta. Ce-i drept, Iulian a si reusit partial in acel moment, iar Iulia a jucat in cateva videoclipuri si a “prins” de cateva ori podiumul de moda. In 2012, dupa trei ani de iubire intensa, ei s-au despartit cu scandal.

Iulia, pe vremea cand era iubita lui Iulian
Iulia, pe vremea cand era iubita lui Iulian

Iulia si-a strans toate hainele, a tunat si a fulgerat, iar mai apoi a parasit casa in care locuia cu regizorul. Motivul? A aflat ca barbatul i-a fost infidel, inseland-o cu Michelle, o alta domnisoara dormica sa se afirme pe piata muzicala.

In ultima escapada la mare, tanarul a baut peste masura si a dansat pe masa
In ultima escapada la mare, tanarul a baut peste masura si a dansat pe masa

Constient ca este la un pas sa o piarda definit pe femeia pe care o iubea, Iulian a facut tot posibilul sa o convinga pe Iulia sa il ierte. I-a trimis mesaje siropoase de dragoste, ba chiar a apelat si la ajutorul prietenilor comuni, pe care i-a trimis soli la Iulia, doar, doar o aduce din nou acasa.

I-a trimis sute de mesaje!

 

Ametit bine de aburul licorilor bahice, Moga cel mic a uitat de bunele maniere si s-a usurat pe marginea drumului
Ametit bine de aburul licorilor bahice, Moga cel mic a uitat de bunele maniere si s-a usurat pe marginea drumului

Nimic insa nu a putut sa o clinteasca pe  satena, care, la scurt timp dupa ce l-a lasat de izbeliste pe regizoras, s-a cuplat cu fotbalistul Gabriel Torje. Atunci cand si-a dat seama ca manechinului i-a picat cu tronc alt barbat, Iulian a “luat foc”, trecand la gesturi disperate: “O astepta la locul de munca, o suna, o cauta prin oras, se interesa mereu ce face, unde este. O iubea si stia ca a gresit. Iulia a jurat insa ca nu se mai intoarce la el si s-a tinut de cuvant.

Nu pentru ca nu a mai avut sentimente pentru el, ci pentru ca si-a dat seama ca nu este un om de incredere. Ii jura ei marea cu sarea, desi avea o aventura cu alta femeie, cu care sustinea ca doar colaboreaza pe plan profesional. Iulia l-a iubit si l-a respectat extrem de mult.

L-a ajutat sa isi cladeasca o cariera, a fost langa el la bine si la greu. Iar el asa a rasplatit-o. La un moment dat, Iulian si Iulia au dat nas in nas. Insa ea nu era singura, ci cu Torje. Cei doi barbati au avut un schimb de relici nu foarte frumos, insa nici nu s-a ajuns la jigniri.

Acela a fost momentul in care Iulian a inteles ca a pierdut-o pe Iulia si ca nu mai este cazul sa incerce sa se impace cu ea. Cei doi fosti iubiti nu au mai tinut legatura. Daca se vad pe strada se saluta si atat, nu stau de vorba. Nu isi aduc aminte cu mult drag unul de celalalt“, a declarat un apropiat al celor doi, pentru CANCAN.ro.

 

Sursa: CANCAN.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!