Life

Momente grele pentru Tzancă Uraganu! Fratele lui, manelistul Miraj Tzunami, a ajuns în stare critică, la spital

Fratele lui Tzancă Uraganu, manelistul Miraj Tzunami, trece prin clipe dificile. Cântărețul a fost internat, de urgență, din cauza unor probleme grave de sănătate.
01.08.2022 | 20:00
Momente grele pentru Tzanca Uraganu Fratele lui manelistul Miraj Tzunami a ajuns in stare critica la spital
Fratele lui Tzancă Uraganu, manelistul Miraz Tzunami ar fi ajuns la spital, în stare critică / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Manelistul Miraj Tzunami pare să aibă parte de momente dificile când vine vorba de sănătate. FANATIK a aflat, în exclusivitate, că artistul al cărui nume real este Florin Măcelaru, a fost dus, cu ambulanța, la Spitalul Fundeni din București.

Miraj Tzunami, probleme grave de sănătate

Manelistul Miraj Tzunami, unul dintre cei mai cunoscuți artiști din domeniu de la noi, are probleme serioase de sănătate. Conform informațiilor obținute FANATIK, el a ajuns la Spitalul Fundeni din București pentru tratament, în stare destul de gravă, chiar dacă era conștient și cooperant cu medicii.

ADVERTISEMENT

La Fundeni ar fi cea de-a doua internare a cântărețului, el stând, pentru câteva zile, în alt spital din București. La prima spitalizare, vizitat de întreaga familie, și, zi de zi, de fratele lui, Tzancă Uraganu, Miraj Tzunami a făcut tot ce i-a stat în putință să îi liniștească pe cei apropiați cu privire la starea lui de sănătate, chiar dacă medicii i-au explicat că situația e una dificilă.

Medicii i-ar fi recomandat un tratament pe care să-l urmeze cu strictețe pentru a ține sub control afecțiunea de care ar suferi. Conform informațiilor noastre, Miraj Tzunami ar suferi de o afecțiune hepatică destul de gravă care necesită un tratament de lungă durată.

ADVERTISEMENT

Ajuns într-o stare destul de gravă la spital, la Fundeni, Miraj Tzunami va fi supus unor investigații medicale complexe, pentru ca medicii să vadă ce ar putea face în cazul lui și ce tratament ar avea efectele cele mai bune asupra lui.

Ce spune Tzancă Uraganu despre starea lui Miraj Tzunami

Contactat de FANATIK, Tzancă Uraganu a vorbit despre starea de sănătate a fratelui său, Miraj Tzunami. Și, fără să nege că acesta ar avea probleme de sănătate, cunoscutul manelist susține însă că situația nu e atât de gravă încât să fie îngrijorat.

ADVERTISEMENT

”Nu e ceva grav, doar că are o oboseală cronică. Are nevoie de câteva zile de odihnă”, ne-a spus, în exclusivitate, Tzancă Uraganul. Chiar dacă neagă că problemele fratelui său ar fi grave, din informațiile obținute de FANATIK, l-ar fi vizitat zilnic la spital și tot el este cel care ar fi insistat să meargă la Spitalul Fundeni.

Miraj și Tzancă s-au împăcat după un scandal epocal

Tzancă Uraganu și Miraj Tzunami sunt, din nou, apropiați. Cu toate acestea, acum un an și jumătate, între cei doi a izbucnit un scandal epocal pornit din cauza unei mașini. Iar la acea vreme, fratele mai mare al lui Tzancă i-a reproșat acestuia că nu are voce, că nu îl respectă suficient și că, de fapt, îi datorează cariera.

ADVERTISEMENT

Desigur, replica lui Tzancă Uraganu pentru Miraj Tzunami a fost la fel de furtunoasă, numindu-l în fel și chip. ”Vorbește gunoiul acela de mine, care a luat bătaie peste tot… Ați văzut și voi în ce hal a ajuns. Cântă și prost, cântă și fals, e vai de capul lui. N-are nici formație, a făcut numai nenorociri pe unde a fost… Nu-l acceptă nimeni pentru că este un gunoi”, spunea Tzancă, citat de Cancan.

Cearta lor nu a durat însă prea mult, iar cei doi frați au revenit la sentimente mai bune câteva luni după scandal. Ba chiar, Miraj Tzunami, în momentul în care Tzancă Uraganu a fost agresat într-un club din Germania, a promis că va urma o răzbunare cumplită asupra celor care i-au bătut fratele mai mic.

Câteva luni mai târziu, cei doi au lansat și o piesă împreună – Legendele. ”S-au unit legendele să facă istorie și unul lângă altul rupem toate țările, spate în spate altfel nu se poate,  sângele e sânge frate pentru frate.

Oricând e cu mine o forță în plus,  atunci la nivelul nostru nimeni nu a mai ajuns, rupem împreună barierele,  unul lângă altul trecem prin orice obstacole”, sunt câteva dintre versurile melodiei celor doi, piesa făcută de Tzancă Uraganu și Miraj Tzunami având peste 45 de milioane de vizualizări.

ADVERTISEMENT