Sport

Momente groaznice în Liga a 2-a! Mansour Gueye, intubat și transportat de urgență la spital după ce s-a accidentat în U Cluj – Ripensia

26.04.2019 | 20:25
Momente groaznice in Liga a 2a Mansour Gueye intubat si transportat de urgenta la spital dupa ce sa accidentat in U Cluj  Ripensia

Mansour Gueye, atacantul în vârstă de 33 de ani de la Ripensia Timișoara, s-a accidentat grav în minutul 76 al meciului jucat în deplasare de echipa sa cu U Cluj. Mansour a căzut secerat pe gazon în urma unui contact la cap cu Dorin Goga. 

Mansour Gueye, intubat și transportat de urgență la spital

Dacă jucătorul celor de la U Cluj și-a revenit, Mansour nu s-a mai putut ridica, fiind intubat și urcat în ambulanță pentru a pleca de urgență la spital. Jocul a fost oprit aproximativ 7 minute, la scorul de 2-2.

Senegalezul devenit cunoscut în fotbalul românesc după perioada petrecută la Poli Timișoara, 2004-2011, atunci când echipa de pe Bega era o prezență obișnuită în prima ligă, a fost plecat între 2014 și 2017 din România, însă nu a avut prea mult succes în străinătate, încercându-și norocul prin Arabia Saudită și Bulgaria. A revenit în țara noastră anul trecut, când a semnat cu Șirineasa, actuala Energeticianul, iar între timp a revenit în orașul său preferat și evoluează pentru Ripensia. Mansour a avut o șansă uriașă de gol în acest meci, pe care a ratat-o însă într-un mod lamentabil, dând pe lângă minge.

Mansour Gueye, intubat și transportat de urgență la spital
Mansour Gueye, intubat și transportat de urgență la spital

Ripensia, echipă de mijlocul clasamentului în Liga a 2-a, a produs o mare surpriză, câștigând jocul cu U Cluj, scor 3-2, una dintre favoritele la promovare. În urma acestui rezultat, formația antrenată de Bogdan Lobonț și-a complicat serios soarta, Petrolul putând veni la numai un punct în urma sa dacă își va câștiga meciul de pe teren propriu cu Daco-Getica.

Ripensia, chiar dacă este pe locul 9, încă are emoții în privința rămânerii în prima ligă. O despart nouă puncte față de ocupanta primului loc retrogradabil, dar trebuie menționat că Daco-Getica are un meci în minus, cel cu Petrolul.

Tags: