Sport

Momente incredibile cu Denis Alibec fugărit de hoți. Marius Șumudică a povestit clipele de groază prin care a trecut atacantul

Marius Șumudică a relatat un episod incredibil care l-a avut în prim plan pe atacantul echipei naționale Denis Alibec.
25.05.2021 | 12:06
Marius Șumudică a relatat un episod incredibil care l-a avut în prim plan pe atacantul echipei naționale Denis Alibec.
ADVERTISEMENT

Tehnicianul a dezvăluit cauza problemelor cu care s-a confruntat internaționalul român, după operația la care a fost suspus la începutul acestui an. Fotbalistul aflat sub contract cu Kayserispor a fost la un pas să fie jefuit, a alergat ca să scape de hoți și accidentarea a recidivat.

Conform GSP, Alibec a fost prădat de hoți la aproximativ 300 de metri de hotelul din Barcelona în care stătea pentru a se recupera după intervenția chirurgicală. Trei bărbați mascați s-au dus spre el pentru a-i fura ceasul de la mână, iar unul dintre ei i-ar fi aruncat o bicicletă peste picioare pentru ca fotbalistul să nu poată fugi.

ADVERTISEMENT

Momente de coșmar pentru Alibec, la Barcelona

Denis Alibec s-a accidentat la sfârșitul lunii ianuarie, în partida contra celor de la Bașakșehir, după ce a fost omul meciului marcând două goluri pentru Kayseri, formație antrenată la acea vreme de Dan Petrescu, și a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

”Denis, când era în vână în Turcia și își revenise și marcase vreo două jocuri la rând, a avut ghinionul să facă o ruptură. A trebuit să se opereze și, ca să vezi cum e soarta asta. Mă întâlnesc cu el la jocul cu Kayseri și îmi spune: ’Domnule profesor, să vă spun ce am pățit!’.

ADVERTISEMENT

Ieșise de două zile din operație, era în recuperare. Se operase în Spania și l-au urmărit niște hoți. Au vrut să îi fure ceasul. L-au văzut pentru avea un ceas mai de valoare. Au vrut să îl deposedeze de ceas. 

El nu avea voie să facă efort și a trebuit să fugă ca să ajungă într-o zonă mai populată și i-a recidivat acea problemă. În primă instanță, uiți și vrei să fugi. Iar el nu avea voie să facă efort. După acest presezon, va intra în pâine și sunt sigur că va fi unul dintre cei mai buni atacanți din Turcia”, a povestit Marius Șumudică, la Prosport.

ADVERTISEMENT

A revenit pe teren după trei luni

Pentru că a alergat de hoți, deși nu avea voie să facă efort, operația lui Denis Alibec s-a deschis și fotbalistul a trebuit să suporte o nouă intervenție.

După trei luni de pauză forțată Denis Alibec a revenit pe teren, în 21 aprilie, într-un meci cu Konyaspor, încheiat la egalitate, scor 0-0.

ADVERTISEMENT

Internaționalul român a bifat șase jocuri în finalul sezonului, în Superliga Turciei, fără să marcheze vreun gol. Totuși, Kayseri s-a salvat de la retrogradare și va evolua și în viitorul sezon în SuperLig.

Kayserispor l-a achiziționat pe Denis Alibec în octombrie anul trecut, pentru aproape un milion de euro, oferindu-i un salariu stagional de aproximativ 700.000 de euro.

Deși avea o ofertă mult mai consistentă din punct de vedere salarial, din Arabia Saudită, dar a acceptat oferta din SuperLig, pentru a rămâne în circuitul echipei naționale.

ADVERTISEMENT