Fotbal intern

Momente incredibile! Nu e banc! Cum se schimbă tricoul la olteni

CFR - Craiova, moment incredibil. Cum i-au spălat oltenii tricoul lui Screciu va rămâne în analele fotbalului românesc. S-a întâmplat chiar la derby-ul pentru primul loc, partida CFR - Craiova...
11.09.2017 | 00:04
Momente incredibile Nu e banc Cum se schimba tricoul la olteni

CFR – Craiova, moment incredibil. Cum i-au spălat oltenii tricoul lui Screciu va rămâne în analele fotbalului românesc. S-a întâmplat chiar la derby-ul pentru primul loc, partida CFR – Craiova (vezi video aici). Totul a început în minutul 30, când Andrei Mureşan a primit cartonaş galben după ce i-a spart arcada lui Vladimir Screciu, după un corner. Avertismentul primit de fundaşul clujenilor a declanşat furia lui Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului făcând “ca trenul” pe margine!

Imediat, arbitrul Adrian Comănescu s-a dus la marginea terenului şi i-a făcut semn antrenorului clujenilor să se ducă în tribună. Petrescu a mai protestat puţin şi a fost nevoit să se conformeze, în fluierăturile publicului. Până aici, nimic anormal (dacă ştim cum se manifestă Petrescu în timpul unui meci). Însă acum a început comedia pe care o vedem câteodată în Liga 1 Betano.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

CFR – Craiova, tricoul spălat cu mâna!

Vladimir Screciu era pe margine de un minut deja, timp în care medicii Craiovei i-au bandajat capul pentru a opri sângerarea provocată de cotul lui Mureşan. Screciu avea sânge pe tricou, iar arbitrul de rezervă nu i-a permis să intre pe teren până nu îşi schimbă echipamentul. Aşa că fundaşul Craiovei s-a întors pe bancă şi a căutat tricoul de rezervă. Numai că acesta lipsea cu desăvârşire!

Oltenii s-au agitat un pic, un om de pe bancă a fost trimis spre vestiare, doar că între timp şi-au dat seama că n-au tricou de rezervă pentru Screciu! Aşa că s-a trecut la metoda “detergentul”. Cu o sticlă de apă în mână, unul dintre maseurii Craiovei i-a spălat ad-hoc tricoul, frecându-l cu sârg, în timp ce Screciu se uita la el! Fundaşul oltenilor a fost considerat bun de joc şi trimis pe teren, după ce stătuse pe margine câteva minute!

sursa foto: digisport