Fotbal international

Momente inedite după înfrângerea lui Manchester United cu City! Supărat, Sir Alex Ferguson s-a închis în biroul său și a băut trei sticle de vin + ironiile lui Kevin De Bruyne la adresa rivalei

09.01.2020 | 14:43
Momente inedite după înfrângerea lui Manchester United cu City! Supărat, Sir Alex Ferguson s-a închis în biroul său și a băut trei sticle de vin + ironiile lui Kevin De Bruyne la adresa rivalei
Marcus Rashford. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

Rivalitatea dintre Manchester United și Manchester City este mai complexă decât o rivalitate oarecare, iar faptul că „cetățenii” i-au învins pe „diavolii roșii” în prima manșă a semifinalei Cupei Ligii Angliei a dus la trei momente inedite.

Sir Alex Ferguson s-a închis în biroul lui și a băut trei sticle de vin după înfrângerea lui United cu City

Sir Alex Ferguson, fostul mare antrenor al lui Manchester United, a suferit enorm după înfrângerea suferită de „diavolii roșii” chiar pe teren propriu, în fața rivalilor cu 1-3. Sir Alex a stat în tribune la derby, iar la sfârșitul meciului s-a dus drept către biroul său cu un pahar și cu trei sticle de vin, după cum dezvăluie The Sun, în timp ce Ed Woodward, vicepreședintele clubului, își ținea capul în palme.

ADVERTISEMENT

Un apropiat al clubului, a dezvăluit cât de tensionată era atmosfera la finalul partidei: „La pauza meciului era o atmosferă tensionată, iar cel mai bine era să eviți zona în care se aflau directorii.

Sir Alex Ferguson ar fi vrut să nu mai fie acolo, ci în orice alt loc în care să fie singur”.

ADVERTISEMENT

Ironiile lui Kevin De Bruyne la adresa rivalilor: „Am avut nevoie de 15 minute pentru a pregăti tactica”

Kevin De Bruyne a fost ironic la adresa rivalilor de la Manchester United, după victoria „cetățenilor” și a declarat că echipa a avut nevoie de doar 15 minute pentru a pune la cale tactica pentru meciul cu „diavolii roșii”.

„Am avut nevoie de doar 15 minute pentru a stabili tactica în meciul cu Manchester United. Dar nu este prima dată când abordăm această tactică, așa că o știam destul de bine. Am jucat mereu la fel când am întâlnit echipe care preferă să joace om la om, cu Cardiff, United și Barcelona.

Nu cred că este o mare diferență” , a încheiat Kevin De Bruyne.

ADVERTISEMENT

Nu a fost singura ironie la adresa rivalei, fanii „cetățenilor” scandând în timpul meciului: „Vrem ca Solskjaer să rămână antrenorul vostru!”.

Fanii lui United au plecat la pauza meciului

Fanii lui Manchester United au fost atât de dezamăgiți de prestația echipei din prima repriză, încât au decis să plece l a pauza meciului. Nici Ole Gunnar Solskjaer nu a fost bucuros de cum au jucat elevii săi și a declarat că este cel mai slab meci de când a preluat echipa.

„De la golul lor până la finalul primei reprize, am jucat extraordinar de slab. Am avut o reacție bună în a doua repriză, dar după cele trei goluri ale lor nu am mai reușit să ne concentrăm la fel de bine.

ADVERTISEMENT

Pur și simplu nu ne-am revenit după golurile adversarilor. În prima repriză am avut prea multe pase înapoi și ne-am închis, schimbănd mingi între noi chiar în jumătatea noastră de teren”, a încheiat tehnicianul norvegian.

  • 46 de ani a împlinit Ole Gunnar Solskjaer pe 26 februarie
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri