News

Momente inedite la iUmor! Juriul a fost luat la roast de Sara Șmighelschi, o concurentă de 9 ani

13.04.2019 | 13:38
Momente inedite la iUmor Juriul a fost luat la roast de Sara Smighelschi o concurenta de 9 ani

Verbul englezesc ”to roast” înseamnă a frige, pârli, arde, lucru de care se ocupă din ce în ce mai mulți comediați în România, trendul venind din America. Genul este prezent, desigur, și pe scena iUmor. Mai exact, pentru a face un roast, se ia o vedetă și se fac glume pe seama ei. Sara Șmighelschi, fostă participantă la Next Star, este cea care va face glume pe seama juraţilor

Momente inedite la iUmor!

În ediția recentă a show-ului de comedie de la Antena 1, cea care i-a luat la ”roast” pe jurați a fost o fetiță, în vârstă de 9 ani, care a fost ghidată îndeaproape de Doina Teodoru, una dintre câștigătoarele concursului. Actrița și-a adus și o versiune mai mică, dar la fel de acidă, pe nume Sara Șmighelschi. Ea a făcut glume pe seama juraţilor, spre amuzamentul acestora şi al publicului.

Sara şi Doina au făcut glume şi pe seama altor vedete, printre care Mihaela Rădulescu şi Andreea Bălan sau Mirela Boureanu Vaida.

Fetița nu are multă experiență pe scenă, însă uneori puțin înseamnă și bun, cum este în acest caz. Sara a participat la Next Star cu același tip de număr, luându-i la ”roast” pe jurații emisiunii: Dorian Popa, Pepe și Lidia Buble. Care vor fi reacțiile, vom vedea în această seară, de la ora 20:00.

Suntem LIVE cu o nouă ediție iUmor. Ești pregătit să râzi cu lacrimi? ___________________________Vezi ACUM live pe #Antena1 si pe #AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/tp1h4R4

Gepostet von iUmor am Samstag, 13. April 2019

Despre concursul de umor

În acest sezon, există și posibilitatea ca aspiranții la premiu să fie propulsați în finală, cu ajutorul voturilor telespectatorilor. Votul începe în timpul ediției respective, se termină a doua zi la ora 16:00, iar câștigătorul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în cadrul Observatorului de la ora 16:00, calificându-se astfel direct în finală. Mai mult, fiecare săptămână a emisiunii va fi însoțită și de o ediție specială.

Momente inedite la iUmor! Juriul a fost luat la roast de o concurentă de 9 ani
Fiecare săptămână a emisiunii va fi însoțită și de o ediție specială.

Unul dintre evenimentele care a uluit jurații a fost revenirea lui Adi Bobo, care este finalist pentru a treia oară la iUmor. După două finale și o revenire, în sezonul al șaselea, Bobo a fost pus pe glume. „Cred că o să ajung să fiu singur, fără prezentator, fără juriu. Doar eu și o cameră, în sezonul 857”, a spus cunoscutul comediant.