Life

Momente neașteptate la Beach Please. Mii de tineri au fost dezamăgiți, ce s-a întâmplat pe scenă: ”Data viitoare aduceți Gașca Zurli”

Mii de tineri care au plătit pentru Beach Please au ajuns să fie total dezamăgiți. Momente neașteptate au avut loc pe scenă.
28.04.2023 | 14:31
Momente neasteptate la Beach Please Mii de tineri au fost dezamagiti ce sa intamplat pe scena Data viitoare aduceti Gasca Zurli
Momente neașteptate la Beach Please. Sursă foto: YouTube
ADVERTISEMENT

Beach Please a fost unul dintre cele mai așteptate festivaluri din România. Ca să nu mai vorbim de faptul că este și primul din acest an. Astfel, nu puțini au fost cei care și-au luat din timp biletele pentru a-și putea vedea pe scenă artiștii preferați.

Mii de tineri, dezamăgiți de festivalul de la Costinești

Nimeni nu avea însă să știe ce va urma. Mii de tineri au ajuns la Costinești. Toți se așteptau la o distracție pe măsură, cu artiști celebri din România. Iată însă că lucrurile aveau să ia o întorsătură neașteptată. Într-un clip video de pe TikTok, care a devenit viral, putem să observăm totul.

ADVERTISEMENT

Pe lângă artiști de top din România, cei care au ajuns la Beach Please au putut să audă pe scenă și cântece de copii. Întreg momentul le-a lăsat un gust amar celor care și-au făcut timp să vină pe litoral și evident, să își cumpere și bilet.

Ce s-a întâmplat, de fapt? O artistă a început să cânte pe scenă cântece de copii. Am putut să auzim chiar și faimosul cântec ”Un elefant se legăna pe o pânză de păianjen” pe scena de la Beach Please. Imaginile au venit virale, iar dezamăgirea oaspeților a fost una pe măsură.

ADVERTISEMENT

Momente neașteptate pe scena de la Beach Please

Nimeni nu se gândea că la un astfel de festival vor ajunge să se audă astfel de piese. Videoclipul de pe TikTok a adunat un val de critici dure. Asta în condițiile în care a fost publicat chiar pe profilul festivalului.

Având în vedere banii cheltuiți pe bilet, dar și vremea nu prea prietenoasă, nu puțini sunt cei care au rămas dezamăgiți. Unii au spus că așa ceva este inadmisibil. De cealaltă parte, alții s-au bucurat că nu au reușit să ajungă la festival, pentru că ar fi regretat enorm.

ADVERTISEMENT

”Numai la Beach Please se poate așa ceva. Data viitoare să aduceți și Gașca Zurli.”, ”Bine că nu am cumpărat bilet.”, ”Sunt foarte mulți dispuși să plătească pentru așa ceva”, sunt doar câteva dintre comentariile oamenilor.

Dincolo de momentul care a stârnit un val de furie, a existat și unul apreciat de publicul larg. Pe scena de la Beach Please, Shift a făcut un gest în memoria regretatului artist Nosfe. Acesta a cântat o melodie care a emoționat publicul până la lacrimi.

ADVERTISEMENT

Piesa cântată de aceasta a avut o încărcătură emoțională destul de mare. De asemenea, inclusiv Mădălina Crețan, soția regretatului artist a distribuit momentul pe pagina personală de socializare.

ADVERTISEMENT