News

Momente penibile în timpul paradelor militare de Ziua Națională! Cum s-au făcut de râs jandarmii și cum a rămas în drum convoiul

Momente penibile în timpul paradelor militare de Ziua Națională! Mai mulți jandarmi clujeni s-au făcut de râs după ce au defilat care încotro. Instituția și-a cerut scuze pentru prestație
01.12.2021 | 18:38
Momente penibile in timpul paradelor militare de Ziua Nationala Cum sau facut de ras jandarmii si cum a ramas in drum convoiul
Momente penibile în timpul paradelor militare desfășurate de Ziua Națională!
ADVERTISEMENT

Parada militară dedicată Zilei Naționale a României a avut parte și de câteva momente amuzante. Astfel, dacă la București toate au mers ca unse, în țară au mai existat și mici sincope. Nu toți oamenii au părut pregătiți pentru o asemenea festivitate și, cu siguranță, nici tehnica militară.

Interesant este că în premieră soldații români au prezentat la parada din acest an două din cele mai noi echipamente intrate în dotarea armatei.

ADVERTISEMENT

Momente penibile în timpul paradei militare de Ziua Națională!

Vorbim despre sistemul de rachete cu bătaie mare sol-sol HIMARS și sistemul defensiv antiaerian și antirachetă Patriot. Și, teoretic, în Capitală toate s-au desfășurat perfect. Mai ales că cerul senin a făcut ca și aparatele de zbor să încânte mulțimea.

Cele terestre n-au fost însă în cea mai bună formă prin țară. De exemplu, o tanchetă a avut nevoie de ajutor serios pentru a nu rămâne în mijlocul drumului.

ADVERTISEMENT

A fost împinsă puternic din spate, suficient cât să repornească. Un agent de la circulație a dirijat totul și a avut grijă ca parada să poată continua fără probleme serioase.

Un fum negru a ieșit din prima tanchetă, o poticneală, câteva emoții și în cele din urmă ambele și-au urmat calea. Imaginile au ajuns însă pe rețelele de socializare și au devenit imediat virale.

ADVERTISEMENT

Zeci de comentarii amuzante și distribuiri au ținut întâmplarea militară printre știrile importante ale zilei.

Cum s-au făcut de râs jandarmii la Cluj

Jandarmii clujeni au oferit un alt moment inedit. Aceștia au defilat nesincronizat la manifestările prilejuite de Ziua Națională a României. Au ajuns și ei virali pe internet și conducerea instituţiei pe care o reprezintă nu a mai stat o clipă pe gânduri.

ADVERTISEMENT

Șefii și-au cerut scuze şi au promis că vor fi făcute verificări pentru felul în care subordonații s-au prezentat în fața oamenilor veniți să vadă tehnica militară.

„Jandarmeria isi cere public scuze pentru modul în care s-a prezentat plutonul de defilare la ceremonia organizată în municipiului Cluj Napoca astăzi.

Ziua Națională este un moment important pe care-l tratăm cu seriozitate și solemnitatea cuvenită, iar astfel de momente, care denotă lipsa de pregătire, sunt de neacceptat.

In plan intern se vor face verificari asupra modului de selectie si antrenament al militarilor care au făcut parte din acest pluton”, a transmis Jandarmeria Română.

Bucureștenii, război cu Klaus Iohannis

Un banner cu un mesaj critic la adresa lui Klaus Iohannis, dar şi a cooptării Partidului Social Democrat la guvernare a fost afişat la parada de Ziua Naţională, de la Bucureşti

Bannerul conţinea mesajul ”Iliescu a chemat minerii. Iohannis a chemat PSD-ul”. Pânza pe care era inscripţionat mesajul a fost întinsă pe gardurile care limitau accesul publicului către bulevardul pe care se defăşura parada.

Nu toată lumea a gustat mesajul și jandarmii și-au făcut simțită prezența imediat. Aceștia le-au cerut oamenilor să dea jos bannerul.

O jurnalistă a fost jefuită la Alba Iulia în timpul unui marș

O jurnalistă de la un post de televiziune bucureștean a fost prădată de hoţi, la Alba Iulia. S-a întâmplat chiar în timp ce transmitea de la marşul organizat în oraș de o formațiune politică.

Iulia Blondea a rămas fără portofelul în care avea acte, dar şi bani. „În timp ce mă aflam la marşul organizat în centrul oraşului Alba Iulia, cineva mi-a deschis rucsacul, a deschis fermoarul, mi-a furat portofelul în care aveam documente, carduri bancare, permis de conducere, cartea de identitate, extrem de multe documente, precum şi o sumă de bani

Am sesizat Poliţia. A fost dată o declaraţie. Am depus o plângere şi s-a constituit un dosar penal de către poliţiştii din Alba Iulia pentru furt. Deocamdată, este un dosar penal cu autor necunoscut. Oamenii legii mi-au spus că vor face verificări”, a declarat jurnalista pentru România TV

ADVERTISEMENT
Adrian Cristea, la momentul adevărului » Ce regret imens are după despărțirea de...
Adrian Cristea, la momentul adevărului » Ce regret imens are după despărțirea de femeia care a spus: „L-am luat pe Adi care era nimeni, nimic”
”Unde este soția mea? Te rog, sun-o!” A izbucnit în lacrimi și a...
”Unde este soția mea? Te rog, sun-o!” A izbucnit în lacrimi și a recunoscut: ”Îmi place alcoolul”
Averea descoperită în bagajul de cală al unui bărbat, în Aeroportul Henri Coandă....
Averea descoperită în bagajul de cală al unui bărbat, în Aeroportul Henri Coandă. Românul se întorcea din Spania. FOTO
Divorț cu scandal! Soția îl amenință, după ce fotbalistul nu i-a mai dat...
Divorț cu scandal! Soția îl amenință, după ce fotbalistul nu i-a mai dat bani ca să-și cumpere apartament
VIDEO Autostrada Moldovei - prima autostradă a României pe care se lucrează integral....
VIDEO Autostrada Moldovei - prima autostradă a României pe care se lucrează integral. Autoritățile însă avertizează
Cum a fost descoperită povestea de iubire dintre profesorul de sport din Ploieşti...
Cum a fost descoperită povestea de iubire dintre profesorul de sport din Ploieşti şi adolescenta de 14 ani. Cei doi aveau o relaţie de anul trecut
Cum sunt tratați românii la o școală din Ungaria. Un vlogger din România...
Cum sunt tratați românii la o școală din Ungaria. Un vlogger din România a filmat totul VIDEO
A plătit 90.000 de euro pentru o datorie de 100 de euro. Cum...
A plătit 90.000 de euro pentru o datorie de 100 de euro. Cum s-au folosit trei români din Spania de alți patru conaționali
Incredibil ce a apărut la mormântul Mioarei Roman la 9 zile după deces!...
Incredibil ce a apărut la mormântul Mioarei Roman la 9 zile după deces! Oana Roman a rămas uimită...
Veste mare pentru mulți români. Au scăpat de un uriaș coșmar
Veste mare pentru mulți români. Au scăpat de un uriaș coșmar
Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată, la 41 de ani. Imaginile fac senzație pe...
Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată, la 41 de ani. Imaginile fac senzație pe internet! FOTO
Mantea, probleme mari de sănătate după ce a ales Divinitatea în locul tratamentul...
Mantea, probleme mari de sănătate după ce a ales Divinitatea în locul tratamentul medicamentos pentru boala cumplită de care suferă
Transnistria nu poate fi apărată fizic decât cu „armament strategic”, adică arsenalul nuclear,...
Transnistria nu poate fi apărată fizic decât cu „armament strategic”, adică arsenalul nuclear, spune un propagandist rus
Ce a făcut Jador după descalificarea de la „Survivor All Stars”. Artistul a...
Ce a făcut Jador după descalificarea de la „Survivor All Stars”. Artistul a revenit în România