Life

Momente pline de suspans la Dancing on Ice. Pe ce locuri s-au clasat echipele din competiție

Au fost momente pline de suspans la Dancing on Ice, sâmbătă seară. Echipele au aflat locurile pe care s-au clasat, în urma numerelor pe care le-au avut, dar și a votului publicului.
27.03.2022 | 18:11
Momente pline de suspans la Dancing on Ice Pe ce locuri sau clasat echipele din competitie
ADVERTISEMENT

S-a mai încheiat încă o ediție Dancing on Ice, de la Antena 1. Concurenții au avut mari emoții sâmbătă seară. După ce au fost jurizați pentru momentele lor și au primit votul și din partea publicului, au trebuit să afle pe ce locuri s-au clasat și dacă au ajuns la duel.

Cine au fost favoriții de sâmbătă seară, în clasamentul Dancing on Ice

Prezentatorii au anunțat în ordine aleatorie numele norocoșilor care vor rămâne în continuare în faimoasa competiție. Favoriții publicului pare că au fost Sore și Grațiano.

ADVERTISEMENT

După Sore și Grațiano au urmat Carmen și Lilian, iar mai apoi Jean și Ana. A patra pereche care s-a salvat a fost cea formată din Oase și Andreea, iar a cincea Cosmin și Maria.

Însă, referitor la a șasea echipă, deja s-a vorbit de duel. Ruby și Zsolt s-au confruntat pentru a doua oară cu o astfel de situație. Au trebuit să se întreacă în dansul pe gheață cu echipa clasată pe locul 7, Nicolai Tand și Daniel.

ADVERTISEMENT

”Din păcate, o echipă va părăsi competiția. Într-o ordine aleatorie, anunțăm prima echipă care se salvează de la duel este formată din Sore și Grațiano. A doua pereche salvată de la duel este formată din Carmen și Lilian. A treia pereche salvată de la duel este formată din Jean și Ana. A patra pereche salvată de la duel este formată din Oase și Andreea.

Prima echipă condamnată la duel din această seară este formată din Ruby și Zsolt. Ultima echipă salvată în această seară este Cosmin și Maria. Astfel că, Nicolai Tand și Daniela intră la duel, au anunțat sâmbătă seară prezentatorii, scrie a1.ro

ADVERTISEMENT

Cine a părăsit competiția Dancing on Ice, în urma duelului

În urma duelului, echipa formată din Nicolai și Daniela au plecat acasă. Ambii și-au exprimat regretul.

”Am descoperit un sport și o parteneră. Poate că atât a fost să fie. Ca să învăț, mi-am neglijat și familia și soția…Îmi pare rău că pentru că eu am crezut foarte mult în cauza noastră.”, a spus Nicolai Tand.

ADVERTISEMENT

Dancing on Ice a mai rămas, astfel, cu șase echipe. Ele pot fi urmărite în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00, pe Antena 1.

ADVERTISEMENT
Tags: