News

Momente sfâşietoare cu Bianca, Patrizia şi Cristian, agăţându-se disperaţi de viaţă. Tinerii au fost luaţi de viitură chiar de sub ochii pompierilor, iar momentul a fost filmat

Ultimele imagini cu Bianca, Patrizia şi Cristian în viaţă. Momentul când cei trei au fost luaţi de viitură a fost filmat, momente tulburătoare.
02.06.2024 | 09:57
Momente sfasietoare cu Bianca Patrizia si Cristian agatanduse disperati de viata Tinerii au fost luati de viitura chiar de sub ochii pompierilor iar momentul a fost filmat
Patrizia, Bianca şi Cistian au fost luaţi de ape chiar de sub ochii pompierilor Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cei trei tineri români luaţi vineri de viitură în nordul Italiei, la Udine, sunt în continuare de negăsit, la aproape 48 de ore de la dispariţie. Patrizia, Bianca şi Cristian merseseră pe malul râului Natisone să facă fotografii, când au fost luaţi de apele învolburate.

Bianca ajunsese doar de trei zile în Italia

În paralel cu căutările disperate ale salvatorilor au apărut imagini de-a dreptul tulburătoare, cu cei trei agăţându-se disperaţi de viaţă, chiar în mijlocul pârâului învolburat. Patrizia, Bianca şi Cristian se îmbrăţişează, încercând să reziste furiei naturii, nemiloasă la rugăminţile şi tinereţea lor.

ADVERTISEMENT

Patrizia Cormoş avea 20 de ani, era ezidentă în Balsadella di Campoformido (Udine) şi tocmai susținuse un examen la Academia de Arte Frumoase. Vineri după examen ea a acceptat invitația prietenei sale, Bianca, de a face o plimbare cu mașina cu iubitul ei.

Bianca Doroş avea 23 de ani şi ajunsese doar de trei zile în Italia, unde venise în vizită la părinţii ei, care sunt stabiliţi în peninsulă. Ea a mers însoţită de iubitul ei, Cristian Molnar, un român de 25 de ani rezident în Austria.

ADVERTISEMENT

Martorii povestesc că atunci când au ajuns la „plaja” din Premariacco, cerul era incredibil de senin, după multe ore de ploaie, iar accesul la albia râului era ușor şi, de asemenea, la micul deal care se ridică în centrul albiei pârâului.

Dar, hodrologii emiseseră o alertă de de cod galben pentru acel râu, avertismentele fiind că scăldatul este strict interzis, existând pericolul unor viituri rapide.

ADVERTISEMENT

Şi chiar asta s-a întâmplat. În scurt timp nivelul apei a început să crească dramatic, conform măsurătorilor efectuate.

La ora 11.30 debitul de apă era încă de doar 20 de metri cubi pe secundă, pe un pat foarte lat. La ora 13, atunci când tinerii erau deja în albia râului, debitul a devenit brusc de 135 de metri cubi pe secundă. La ora 13.35 ei au fost loviți de viitură, iar mai mulţi martori au dat alarma. La ora 15.00 capacitatea râului Natisone atinsese 250 de metri cubi , iar căutările disperate – și periculoase – ale pompierilor cu bărci pneumatice și ale grupului de scafandri erau deja în desfășurare.

ADVERTISEMENT

Cei trei tineri s-au îmbrățișat pentru a încerca să creeze o rezistenţă în faţa apei, pompierii au ajuns la fața locului și le-au întins frânghii de care să se țină, dar tentativa nu a reuşit, curentul târându-i chiar de sub ochii pompierilor.

Între timp, căutările continuă. Sâmbătă a fost găsit telefonul mobil al Patriziei Cormoş, de la care a fost lansat apelul SOS la 112. Era în geanta fetei, lângă malul râului.

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”