News

Momente sfâșietoare la locul crimei din Arad. Tatăl biologic al fetiței a venit să îi aprindă o lumânare. ”Parcă e un film”

Suferință de nedescris în cazul fetiței ucise de la Arad. Tatăl natural al acesteia s-a întors din străinătate la locul crimei pentru a aprinde o lumânare.
05.11.2021 | 16:05
Momente sfasietoare la locul crimei din Arad Tatal biologic al fetitei a venit sa ii aprinda o lumanare Parca e un film
ADVERTISEMENT

Tatăl natural al fetiței a revenit în țară, din Olanda, și a mers până la blocul din Arad în care a fost omorâtă copila, ca să-i aprindă o lumânare.

În cursul zilei de vineri, tatăl biologic al Antoniei, Cristian Oancea, va înainta autorităților o petiție prin care va solicita dreptul de a-și revedea fiul și va demara formalitățile privind obținerea custodiei.

ADVERTISEMENT

Sfâșiat de emoții acesta nu crede că este adevărat: ”Parcă e un film”

După un drum de două mii de kilometri, din Olanda, tatăl biologic al Antoniei a ajuns la blocul în care fetița sa și-a pierdut viața. Locuitorii din apropiere s-au apropiat să îi transmită condoleanțe și să-l consoleze.

”Nu îmi vine să cred ca e adevărat. Parcă e un film, ceva (…) Nici acum nu cred că sunt aici și nici acum nu cred ca Antonia e moartă. De două săptămâni am o problemă cu mine.. Tot timpul spuneam că trebuie să ajung acasă! Îmi era un dor de fata… Doua săptămâni, nu mai puteam…”, mărturisește acesta plin de durere.

ADVERTISEMENT

Mărturia bunicii fetei ucise

La locul crimei a venit și mama bărbatului, care o acuză pe mama Antoniei că ea a fost adevăratul criminal, iar concubinul actual s-a ocupat doar de mușamalizarea omorului.

”Din povestea asta și din experiența mea de viață, eu cred că și ea a avut de-a face. Eu așa cred. Mamă, nu știi ce a fost în creierul lor!”, a spus bunica fetei ucise.

ADVERTISEMENT

Rudele concubinului dau vina tot pe mamă

Rudele bărbatului reținut de autorități pentru uciderea fetiței spun că, în realitate, vinovată de crimă ar fi chiar mama copilului.

Ea a fost acasă. A fost acasă când s-a întâmplat chestia aia. El a iubit-o foarte mult si s-ar putea s-o acopere pe ea (… )Daca era așa o mama grijulie, după ce i-a spus Crișan că copila-i moartă, de ce s-a mai pus în pat cu el? S-a pus în pat cu el, a stat liniștită, de ce n-a sunat poliția? O mamă….”, susține familia concubinului.

ADVERTISEMENT

Directoarea firmei de taxiuri cu a cărei mașină bărbatul a transportat cadavrul Antoniei, Cornelia Sîrghi, a vorbit despre drumul făcut de bărbatul reținut pentru comiterea crimei. Ea spune că bărbatul nu a dat nimic de bănuit.

”A ajuns cu un geamantan și cu un copil de mână, a pus geamantanul în mijloc, a urcat copilul în spate, el s-a pus in partea cealaltă în spate”, spune Cornelia Sîrghi.

Ucigașul fetiței de patru ani este arestat preventiv

Florin Beniamin Crișan, tânărul de 23 de ani din Arad care a omorât-o pe fetița de patru ani, pe care a băgat-o într-o valiză în apropierea unui cimitir și a intenționat să-i incendieze corpul vărsând pe ea două sticle de acetonă, este în arest preventiv.

Tribunalul din Arad a admis, marți, propunerea făcută de către procurori și a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile pe numele criminalului fetiței de patru ani. Totodată, Florin Crișan fusese reținut pentru câteva ore.

ADVERTISEMENT
Tags: