ADVERTISEMENT
Fotbal international

Momente șocante la derby-ul Braziliei, Cruzeiro- Atletico Mineiro: bătăi și împușcături pe stadion. FOTO și VIDEO

Autor: Alex Bradescu | 12.11.2019 | 16:39
Momente șocante la derby-ul Braziliei, Cruzeiro- Atletico Mineiro: bătăi și împușcături pe stadion. FOTO și VIDEO
Împușcături pe stadion la derby-ul Braziliei, Cruzeiro-Atletico Mineiro. Foto: twitter

Fotbalul sud-american ne-a obișnuit cu momente șocante, însă ce s-a întâmplat în week-end la unul din derby-urile de tradiție ale Braziliei, cel dintre Cruzeiro și Atletico Mineiro. Pe stadionul din Belo Horizonte s-au petrecut scene greu de digerat, poliția braziliană folosind chiar armele din dotare în conflictul dintre fanii celor două formații. 

ADVERTISEMENT

Bătaie și împușcături pe stadion în Brazilia la Cruzeiro – Atletico Mineiro

Derby-ul dintre Cruzeiro și Atletico Mineiro a fost precedat de scene de haos total. Cu puține minute înainte de fluierul de start suporterii celor de la Mineiro au reușit să rupă cordonul de stewarzi și s-au repezit peste fanii gazdelor. A urmat o bătaie generală la tribuna I a arenei din Belo Horizonte, stadion care oricum avea o ”bilă neagră” în istoria fotbalul brazilian, fiind cel pe care naționala Cariocas a pierdut cu un incredibil 1-7 semifinala de la Mondialul din 2014 contra Germaniei.

Bătaia a durat câteva minute, sub ochii fanilor care stăteau la inelele superioare. S-au împărțit pumni, picioare, chiar și gardurile care despărțeau sectoarele fiind folosite ca arme. Stewarzii nu au putut face față, astfel că a fost nevoie de intervenția polițiștilor. Aceștia au făcut chiar uz de armele din dotare pentru a-i împrăștia pe suporterii care continuau să se bată. S-au mai folosit bombe lacrimogene (!) și spray-uri cu piper.

În timpul altercațiilor, fiica unuia dintre jucătorii gazdelor, Pedro Rocha, a leșinat din cauza lacrimogenelor. După partidă, încheiată cu 0-0, atacantul oaspeților, Luan, a oferit o declarație dură: ”Fotbalul trebuie curățat de astfel de nemernici. Fanii care vin pe stadion la noi în țară trebuie să înceapă să se comporte ca oamenii, nu ca animale sălbatice”. 

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 837: 32 pagini + CD. Doar 10 lei!