Sporturi

Momente speciale pentru Serena cu prima adversară de la Australian Open: “Fiicele noastre se joacă împreună”

15.01.2019 | 08:51
Momente speciale pentru Serena cu prima adversara de la Australian Open Fiicele noastre se joaca impreuna

Momente speciale pentru Serena Williams la Australian Open. A avut de înfruntat o altă mămică din circuitul WTA, ba chiar o bună prietenă a sa. Este vorba de Tatjana Maria, locul 73 în clasamentul WTA. Şi a fost ca o plimbare prin parc pentru Serena, care a obţinut foarte repede calificarea în turul 2 la Melbourne, în doar 50 de minute, scor 6-0, 6-2. Vezi toate detaliile despre meciurile de la Australian Open accesând aplicaţia de mai jos: scoruri game cu game, programul complet al meciurilor şi toate rezultatele zilei de la Melbourne.

La finalul partidei, cele două jucătoare s-au îmbrăţişat la fileu, iar Serena Williams şi-a consolat adversara după eşecul categoric. Apoi, la interviurile de final, americanca a vorbit din nou despre tot ceea ce a însemnat pentru ea revenirea în circuit după sarcină. “Dacă ţin bine minte, ultima dată când am jucat aici eram deja însărcinată, ceea ce este o nebunie. E un sentiment ciudat să mă întorc, cu forţele mele, dar mă simt bine.

Momente speciale pentru Serena Williams la Australian Open. Înfruntă pe Genie Bouchard în turul 2, posibil duel cu Halep în optimi

Am amintiri atât de frumoase de la turneul din 2017. A fost cel mai important succes al carierei. Ştiam că Tatjana poate fi un adversar foarte complicat, mai ales pentru o jucătoare cu stilul meu. Mă bucur că am câştigat. O cunosc, de fapt suntem chiar vecine. Ne vizităm, e o persoană foarte drăguţă. Fiicele noastre sunt prietene, se joacă împreună”, a declarat Serena Williams la finalul partidei.

În turul 2 la Australian Open 2019, Serena Williams o va înfrunta pe Eugenie Bouchard, fostă finalistă la Wimbledon, jucătoare care pare în revenire de formă după o perioadă foarte complicată a carierei. Genie a reuşit să revină în prima sută mondială şi este pe locul 79. Turul 4 al competiţiei ar putea aduce un duel între Simona Halep şi Serena Williams.