Life

Momente stânjenitoare între Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, la filmări. Ce s-a întâmplat

16.04.2021 | 19:07
Momente stanjenitoare intre Vlad Gherman si Cristina Ciobanasu la filmari Ce sa intamplat
Momente stânjenitoare între Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, la filmări. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu încearcă să meargă mai departe, după ce au pus capăt relației de 9 ani. Însă, nu este deloc ușor să facă asta. Un moment stânjenitor de la filmări le-a atras atenția fanilor celor doi.

Cei doi sunt în continuare atât colegi în serialul Adela, cât și într-o emisiune pe Happy Channel. Când au filmat ultimul episod din Adela – Tot ce nu se vede, Cristina și Vlad au avut un moment în care trăirile personale s-au amestecat în viața profesională.

ADVERTISEMENT

Momente stânjenitoare între Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu

“Bună, Vlad Gherman. Ce faci?”, a început Cristina. “Bună, Cristina Ciobănașu!”, a răspuns Vlad. Discuția a luat însă o întorsătură neașteptată, spre uimirea celor din jur.

“Mă intimidezi!”, a recunoscut actorul din Adela. “Te intimidez? Vrei să îți ia altcineva interviul?”, a răspuns fosta lui iubită. “Nu nu, e ok. Revenim la întrebare, zi”, a completat Vlad Gherman.

ADVERTISEMENT

De ce actorul din serialul Adela refuză să se întâlnească acum cu alte femei

Vlad Gherman se află încă în plin proces de vindecare, după ce a pus punct relației cu cea pe care o vedea drept soția lui. Nu se simte pregătit pentru o altă poveste de iubire, chiar dacă are destule admiratoare.

„Nu dau curs niciodată mesajelor pe care le primesc. Încă simt că traversez perioada de ‘doliu’ și nu îmi doresc să mă leg emoțional de altcineva. Am nevoie de timp pentru mine, de spațiul meu și de experiențele formatoare.

ADVERTISEMENT

Primul an de relație a fost mai complicat. Cunoscusem o fată (n.r. Cristina Ciobănașu), care mi-a fost alături și atunci când eu nu eram vindecat după relația anterioară. Criss nu doar că a avut răbdare cu mine, dar mi-a fost și cel mai bun prieten.

„Eu mă aflam la început într-o situație dificilă emoțional, iar ea a știut cum să mă ridice la suprafața și să mă facă să văd că viața merge înainte și că mă așteaptă multe lucruri frumoase înainte.

ADVERTISEMENT

Deși era doar o adolescentă, era cea mai matură fată de vârsta ei pe care o cunoscusem. Mi-a oferit cel mai frumos lucru: inima ei. Mi-am promis că voi avea grijă de inima ei și eu cred că am reușit să fac asta”, a declarat Vlad Gherman pentru Redacția.

ADVERTISEMENT