Sport

Momente tensionate în finala ATP de la Halle. O femeie a pătruns pe teren și a vrut să se lege de fileu. Ce mesaj manifest a avut inscripționat pe tricou. Video

Finala turneului ATP 500 de la Halle a fost întreruptă de apariția pe teren a unei femei care a vrut să se lege de fileu. Organizatorii au intervenit în forță și au evacuat-o.
19.06.2022 | 21:56
Momente tensionate in finala ATP de la Halle O femeie a patruns pe teren si a vrut sa se lege de fileu Ce mesaj manifest a avut inscriptionat pe tricou Video
O femeie a pătruns pe teren în timpul finalei turneului ATP 500 de la Halle și a încercat să se lege de fileu. Sursa foto: Breitbart.com
ADVERTISEMENT

Se înmulțesc protestele activiștilor de mediu în timpul competițiilor sportive de nivel mondial. Finala turneului de la Halle, dintre Hubert Hurkacz și Daniil Medvedev a fost perturbată de apariția pe teren a unei femei care avea inscripționat un mesaj pe tricou.

O activistă de mediu a încercat să se lege de fileu. A fost târâtă în afara arenei

Finala turneului ATP 500 de la Halle dintre polonezul Hubert Hurkacz și liderul mondial, rusul Daniil Medvedev, a fost întreruptă în primul set la scorul de 5-0 pentru Hurkacz.

ADVERTISEMENT

O activistă de meciul a pătruns pe suprafața de joc și a încercat să se lege de fileu în semn de protest față de schimbările climatice. Aceasta purta un tricou cu mesajul: ”Doar trei ani rămași”.

Stewarzii au intrat imediat în acțiune și, după ce au fost păcăliți în primă fază de femeie, au reușit să o placheze în momentul în care încerca să se lege de fileu.

ADVERTISEMENT

Pentru că a refuzat să iasă de bună voie din arena, protestatara a fost târâtă brutal de oamenii de ordine, sub privirile speriate ale celor aproximativ 10.000 de spectatori.

După ce intrusa a fost condusă în afara arenei sportive meciul a continuat și polonezul Hubert Hurkacz l-a învins fără emoții pe Daniil Medvedev 6-1, 6-4, după ceva mai mult de o oră de joc.

ADVERTISEMENT

Tot mai multe proteste ale activiștilor de mediu

Evenimentul de la Halle nu este singular, în ultima perioadă tot mai mulți activiști de mediu alegând să-și facă cunoscute revoltele pătrunzând pe teren în timpul competițiilor sportive.

Recent, la Roland Garros, meciul dintre Casper Ruud și Marin Cilic, din semifinalele turneului parizian a fost întrerupt de o altă femeie care s-a legat de fileu.

ADVERTISEMENT

Și în acel caz protestatara avea inscripționat pe tricou un mesaj similar cu cel de la Halle: ”Mai avem la dispoziție 1.028 de zile”.

În luna martie, în timpul meciului din Premier League, dintre Everton și Newcastle, pe teren a pătruns un bărbat care s-a legat cu bride, de gât, de un stâlp al porții.

Suporterul purta un tricou cu mesajul: ”Just Stop Oil”, în semn de protest față de decizia Marii Britanii de a investi masiv în producerea de combustibili fosili.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală...
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală sunt istorie! Cum arată acum
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile...
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile soției, angajată a BP
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase....
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase. Rezultate LOTO duminică 25 februarie 2024
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va...
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va fi eliberat. Este în închisoare de 50 de ani VIDEO
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Zborurile pe distanțe mici, interzise în Spania. Care sunt excepțiile
Zborurile pe distanțe mici, interzise în Spania. Care sunt excepțiile
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce etnie are Vlăduța Lupău. Din ce familie se trage. Artista nu și-a...
Ce etnie are Vlăduța Lupău. Din ce familie se trage. Artista nu și-a ascuns niciodată originile
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune...
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune că aici se petrec minuni