Sport

Momente tensionate la FCSB. Claudiu Răducanu i-a băgat în ședință pe jucători, alături de ultrași

Claudiu Răducanu a mers, alături de suporteri la baza de pregătire din Berceni, cu un mesaj ferm pentru Dinu Todoran și elevii săi: „Să câștige campionatul!”.
07.08.2021 | 23:55
Momente tensionate la FCSB Claudiu Raducanu ia bagat in sedinta pe jucatori alaturi de ultrasi
Claudiu Răducanu a mers la baza sportivă din Berceni, alături de Mustață și Peluza Nord. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Exasperați de jocul modest din ultima perioadă, ultrașii au luat cu asalt baza de pregătire a FCSB-ului, în speranța că astfel îi vor „trezi” pe elevii lui Dinu Todoran. Nimic surprinzător până aici, mai ales că săptămâna viitoare va avea loc derby-ul cu Rapid, doar că la „ședință” a luat parte și un fost jucător al echipei.

Chiar dacă nu a fost la fel de vocal precum liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, Claudiu Răducanu a transmis un mesaj cât se poate de clar: nici nu concepe ca roș-albaștrii să nu câștige campionatul.

ADVERTISEMENT

Până la duelul cu eterna rivală din Giulești, aceștia vor da, însă, piept cu Gaz Metan Mediaș. Partida este programată duminică, la ora 22:00, pe Arena Națională din Capitală.

Ultrașii au luat cu asalt baza sportivă a FCSB-ului. Claudiu Răducanu, prezent la „ședință”

Să ia campionatul!”, a strigat fostul atacant, Claudiu Răducanu, ajuns la 44 de ani, înainte ca Mustață să ia cuvântul, în încercarea de a-i motiva și responsabiliza pe jucători. „Trebuia să le arătăm ce înseamnă să fii campion. Să înțeleagă ce înseamnă să îmbraci tricoul Stelei!

ADVERTISEMENT

Ni s-a spus că o să ne demonstreze de acum încolo atitudine și sperăm să fie ok. Noi facem spectacol, iar ei trebuie să ne arate că merită asta”, a transmis liderul ultrașilor de la Peluza Nord.

Și Rică Neaga a mers la Berceni. Mirel Rădoi nu a putut onora invitația

Potrivit Prosport, alături de Claudiu Răducanu, la Berceni și-a făcut apariția și Rică Neaga. De asemenea, suporterii își doreau ca selecționerul Mirel Rădoi să le țină un discurs motivațional elevilor lui Dinu Todoran, dar acesta nu a putut onora invitația.

ADVERTISEMENT

Când un căpitan de echipă, cum era Mirel, intra în vestiar, conduși cu 1-0, păi când ieșeau de acolo era scorul 4-1. Se vedea că se impune ca un căpitan de echipă.

Dacă nu își dau viața pe teren, atunci să se ducă la Gigi să îi spună că nu merită 15 mii și să lase la 2-3 mii. De toți suntem nemulțumiți. Atitudine zero.

ADVERTISEMENT

Să te prezinți la fel și la meciul cu UTA, fără atitudine, fără nimic? Suntem supărați pe ei! Noi vom hotărî în ultimele zile ce atitudine vom lua.

Vrem să aflăm dacă în vestiar sunt bisericuțe. Ceva ceva se întâmplă, nu se poate! Să ai atitudinea pe care ai avut-o la Craiova și după să decazi, să nu mai știi să stai în ghete”, a mai spus Mustață.


  • (P) Cota BETANO FCSB – Gaz Metan Mediaș: 2,30 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT