Life

Momente tensionate pentru Jador la Splash. Cum a ajuns Maria Ilioiu să-l facă ”bădăran și cocalar”

Jador a avut parte de momente tensionate la Splash. FANATIK vă spune cum a ajuns Maria Ilioiu să-l facă „bădăran” și „cocalar”
04.09.2021 | 23:05
Momente tensionate pentru Jador la Splash Cum a ajuns Maria Ilioiu sal faca badaran si cocalar
ADVERTISEMENT

Ambele vedete au acceptat provocarea „Splash!”. La repetițiile ultimei ediții, cei doi au avut parte și de un moment ceva mai tensionat.

Cântărețul de muzică de petrecere a reușit s-o enerveze la culme pe blondină. Aceasta i-a aruncat cuvinte grele.

ADVERTISEMENT

Momente tensionate pentru Jador la Splash. Cum a ajuns Maria Ilioiu să-l facă ”bădăran și cocalar”

După cum ne-a obișnuit, Jador este mereu pus pe glume și îi place să facă show din orice. Nici repetițiile pentru cea de a cincea ediție a emisiunii „Splash! Vedete la apă” nu au făcut excepție.

De această dată, manelistul a luat-o în vizor pe Maria Ilioiu. Fosta ispită de la „Insula iubirii” a declarat că a acceptat provocarea de a se alătura emisiunii pentru a-și învinge frica de înălțime.

ADVERTISEMENT

Inițial, fostul faimos de la Survivor i-a pus gând rău cățelului Mariei. Blondina l-a luat pe patruped la filmări, iar Jador și-ar fi dorit să-i facă o baie.

„Cum, mă, să vii cu câinele după tine, mă? Cum?! Pițiponceală maximă!”, a spus artistul, potrivit Antena 1. Animalul a scăpat, nu și stăpâna.

ADVERTISEMENT

Jador a aruncat-o în apă pe Maria Ilioiu

Blondina a susținut că nu se simte chiar bine. Ea le-a pus tuturor răbdarea la încercare în momentul săriturilor.

Pentru că a avut impresia că vrea doar să nu repete săritura, Jador i-a venit în ajutor. „Vii tu aici ca pițipoanca. Bagă minciuni din alea cum băgam eu în clasa a III-a,” i-a spus el.

ADVERTISEMENT

În timp ce Maria stătea pe marginea bazinului, solistul de muzică de petrecere s-a apropiat, a luat-o în brațe și a sărit împreună cu ea în apă.  Gluma nu a fost pe placul femeii, care nu se aștepta la un astfel de moment.

Aceasta i-a adresat cuvinte dure, dar a precizat că nu s-a supărat pe el: „râdem glumim, dar a făcut o glumă urâtă de bădăran, cocalar. Nici nu pot să mă supăr pe el… că eu țin de glumă,” a spus ea.

În cele din urmă, Maria a reușit să sară de la cinci metri. Anterior, tânăra le-a testat răbdarea tuturor. În schimb, Jador a susținut- o pe tot parcursul competiției.

ADVERTISEMENT