Sport

Momente terifiante pentru un fotbalist de la Arsenal! Hoții au încercat să îi fure mașina! Video

Fotbaliștii valoroși, plătiți cu bani mulți, sunt deseori victime ale unor atacuri și încercări de jafuri. Se întâmplă peste tot, chiar și în țările civilizate.
01.12.2021 | 11:13
Momente terifiante pentru un fotbalist de la Arsenal Hotii au incercat sa ii fure masina Video
ADVERTISEMENT

Ultimul astfel de incident îl are în prim-plan pe fundașul brazilian de 23 de ani de la Arsenal Londra, Gabriel.

Acesta a fost la un pas de a fi jefuit, chiar în fața casei sale, după ce a parcat mașina.

Gabriel nu s-a lăsat prădat

Doi hoți l-au urmărit și l-au așteptat acasă pe Gabriel, care, în momentul atacului, era însoțit de un prieten.

ADVERTISEMENT

Imediat ce apărătorul tunarilor a parcat mașina în garaj, un Mercedes de 45.000 lire sterline, hoții s-au apropiat și l-au amenințat pe fotbalist cu o bâtă de baseball. Ei i-au cerut telefonul, ceasul și cheile mașinii.

Momentele terifiante a fost surprinse de camerele de luat vederi instalate de poliția metropolitană.

ADVERTISEMENT

Vezi momentul tentativei de jaf aici. 

Din fericire, Gabriel nu s-a lăsat intimidat de agresori și, împreună cu prietenul de care era însoțit, au reușit să respingă atacul, chiar dacă la un moment dat puteau fi loviți cu acel obiect contondent, bastonul de baseball.

S-a aflat identitatea făptașului

Imaginile făcute publice de CCTV arată că Gabriel nu s-a speriat. Deși inițial îi întinde cheile și ceasul, agresorului, îl lovește pe acesta în față și reușește să îi smulgă gluga de pe față. În acest incident, hoțul și-a pierdut căciula, iar ADN-ul de pe acest obiect vestimentar a permis identificarea lui.

ADVERTISEMENT

Abderaham Muse, în vârstă de 26 de ani, este cunoscut poliției britanice ca având antecedente penale. la tentativa de jaf din cartierul Barnet, în nordul Londrei, Muse a fost însoțit de doi complici. Primul a participat activ la tentativa de jaf, în vreme ce al treilea membru al bandei s-a asigurat că porțile casei, acționate electronic, rămân deschise.

În momentul în care a fost atacat, Gabriel era însoțit de un prieten, Rodrigo Tavares.

Nu este primul caz de acest gen

Fotbaliștii care joacă la cluburile londoneze se confruntă destul de des cu astfel de hilare în care bunurile le sunt în pericol.

ADVERTISEMENT

Sunt deja de notorietate cazurile din 2018, când Kolasinac și Mesut Ozil au fost opriți pe stradă de hoți. Fundașul bosniac a dus chiar o luptă cu atacatorii săi, punîndu-i pe fugă.

Gabriel Magalhaes a fost titular integralist la ultimul meci al lui Arsenal în campionat, 2-0 cu Newcastle United. El este cotat pe piața transferurilor la suma de 27 milioane lire sterline.

A fost transferat în Anglia de la echipa franceză Lille, dar a mai jucat și la Dinamo Zagreb, cu care a câștigat campionatul și Cupa Croației.

 

ADVERTISEMENT