Life

Momente triste pentru Amalia Năstase: “Nu te vom uita niciodată”

Amalia Năstase trece prin momente triste. Vedeta și familia ei au pierdut un membru important, iubit de toată lumea. Anunțul a fost făcut pe rețelele sociale.
18.03.2022 | 19:31
Momente triste pentru Amalia Nastase Nu te vom uita niciodata
ADVERTISEMENT

Amalia Năstase a anunțat că trece prin momente triste, după ce a pierdut un membru important al familiei. Este vorba despre câinele ei, el mai bun prieten al familiei, care a încetat din viață.

Amalia Năstase trece prin momente triste

Fosta soție a lui Ilie Năstase a publicat un clip video în care apare câinele său, pe care îl iubea foarte mult. Vedeta l-a crescut de când era pui și a însemnat enorm pentru întreaga familie.

ADVERTISEMENT

Câinele se numea Alfie și aparținea rasei beagle, după cum se vede în videoclipul postat de Amalia Năstase. Animalul le-a adus bucurie copiilor vedetei încă de când erau mici, motiv pentru care pierderea este foarte grea.

Amalia Năstase nu a precizat cauza morții patrupedului, însă cel mai probabil acesta avea o vârstă înaintată. În imaginile din videoclipul postat de vedetă apar și copiii acesteia, atunci când erau mai mici.

ADVERTISEMENT

„Cel mai iubit câine din lume s-a dus să alerge în raiul cățeilor cu o parte din inima noastră cu tot.

Te iubim mult, dragă Alfie și îți mulțumim că ai fost cel mai curajos câine și ne-ai iubit pe toți cum numai tu puteai, total. Nu te vom uita niciodată. Chiar niciodată.”, a scris Amalia Năstase pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Amalia Nastase (@amalianastase)

Mai multe persoane iubitoare de animale au comentat la postare și sunt cu gândul alături de vedetă. Andreea Raicu și Dana Budeanu i-au lăsat mesaje de încurajare Amaliei Năstase.

„E cu toți câinii de șmecheri acum, cântă cu ăla al lu’ Sinatra, se joacă poker cu ăla a lu’ Al Capone, stați cuminți!”, a scris Dana Budeanu, în încercarea de a o face pe fosta parteneră a lui Ilie Năstase să se simtă mai bine.

ADVERTISEMENT

Câinele a crescut împreună cu copiii Amaliei Năstase, așa că pierderea lui a creat un gol imens în inimile membrilor familiei.

ADVERTISEMENT