Life

Momente triste pentru Adriana Iliescu. Mama Elizei a primit o lovitură grea la 82 de ani

13.04.2021 | 08:12
Momente triste pentru Adriana Iliescu Mama Elizei a primit o lovitura grea la 82 de ani
Momente triste pentru Adriana Iliescu. Mama Elizei a primit o lovitură grea la 82 de ani. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Adriana Iliescu trece prin momente dificile după ce a primit o lovitură dură din partea unei instanțe judecătorești. Mama Elizei urmează să fie executată silit de statul român, după ce ani la rând s-a luptat cu rudele sale. 

Cea mai bătrână mamă din România a primit o înștiințare de executare silită din partea Administrației Finanțelor Publice sector 6, asta pentru că nu a avut bani să achite la timp o taxă de timbru într-un proces deschis în urmă cu ceva vreme.

ADVERTISEMENT

Femeia în vârstă de 82 de ani a contestat decizia judecătorilor în urmă cu două luni, însă fără șanse de câștig. Adriana Iliescu este nevoită acum să se supună legii, pierzând astfel o parte din averea pe care dorea să o lase moștenire Elizei.

Adriana Iliescu, clipe grele. Va fi executată silită

Adriana Iliescu a contestat ordinul de executare silită venit din partea Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice București, Administrația Sector 6 a Finanțelor Publice. Contestația a fost depusă în instanță, la Judecătoria Bălcești, acolo unde judecătorii au dat verdictul recent.

ADVERTISEMENT

Mai exact, magistrații au anulat contestația depusă de mama Elizei pe motiv că fosta profesoară nu a achitat la momentul respectiv taxa de timbru aferentă dosarului ei. Din păcate, rudele i-au cerut să achite și toate cheltuielile de judecată.

„Admite excepția netimbrării, invocată din oficiu. Anulează, ca netimbrată, contestația la executare. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare ce se va depune la Judecătoria Bălcețti.

ADVERTISEMENT

Pronunțată azi, 08 aprilie 2021, prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței, în condițiile legii”, au transmit judecătorii, potrivit wowbiz.ro.

Hotărârea instanței nu este una definitivă, motiv pentru care cea mai bătrână mamă din România o poate ataca în termen de 10 zile. Din nefericire, acesta nu este primul proces pierdut de Adriana Iliescu, care nu mai deține o parte din averea pe care dorea să o lase fiicei sale.

ADVERTISEMENT

Femeia în vârstă de 82 de ani a primit moștenire din partea părinților o proprietate în localitatea Bălcești, județul Vâlcea, iar atunci a apărut conflictul cu rudele care dețineau terenul de lângă. Aceștia au vândut terenul, fără să îi mai lase Adrianei Iliescu o cale de acces.

Fosta profesoară s-a judecat mai bine de 16 ani pentru această proprietate, solicitând anularea contractului de vânzare-cumpărare. Din păcate, magistrații au decis în defavoarea sa, în momentul de față Adriana Iliescu trecând printr-o perioadă dificilă din punct de vedere material.

ADVERTISEMENT