Sport

Momente uluitoare în FCSB – Dinamo! Mihai Stoica l-a apărat pe Steliano Filip, după ce a fost eliminat gratuit de Istvan Kovacs. Foto

Momente uluitoare au avut loc în FCSB - Dinamo, după ce Steliano Filip, fundașul „câinilor”, a fost eliminat.
12.09.2021 | 22:12
Momente uluitoare in FCSB  Dinamo Mihai Stoica la aparat pe Steliano Filip dupa ce a fost eliminat gratuit de Istvan Kovacs Foto
ADVERTISEMENT

În minutul 37 al partidei FCSB – Dinamo, la scorul de 1-0, Steliano Filip l-a faultat dur pe Vali Gheorghe, astfel că „centralul” Istvan Kovacs i-a arătat direct cartonașul roșu.

Steliano Filip a reacționat nervos, spunându-i arbitrului: „o să vezi tu că nu e roșu”. Ba mai mult, fundașul lui Dinamo nu a dorit să părăsească terenul, după ce a fost eliminat. Într-un final, Steliano Filip a fost scos în afara terenului de Sandu Matei, directorul sportiv de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

steliano filip mihai stoica

Steliano Filip, apărat de Mihai Stoica în FCSB – Dinamo

Pentru a nu fi lovit cu obiecte din tribună Steliano Filip, Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a sărit în apărarea fundașului dinamovist și i-a rugat pe suporterii roș-albaștri să se comporte civilizat.

steliano filip mihai stoica fcsb dinamo

În momentul în care Kovacs i-a arătat cartonașul roșu lui Filip, portarul dinamoviștilor, Mihai Eșanu, a făcut o criză de nervi și a aruncat cu o sticlă.

ADVERTISEMENT

Nici fanii ”câinilor” nu au fost de acord cu decizia centralului din Carei și au început să scandeze ”Afară cu ungurii din țară”.

Dinamo, spulberată de FCSB

FCSB o domină autoritar pe Dinamo în primul derby al sezonului dintre cele două formații.

Partida FCSB – Dinamo a început în forță încă dinaintea primului fluier al arbitrului Istvan Kovacs, cele două galerii oferind coregrafii de excepție și bannere prin care se ironizau reciproc.

ADVERTISEMENT

Keșeru a marcat din nou cu Dinamo

Claudiu Keșeru a revenit cum nu se poate mai bine în tricoul lui FCSB. La al patrulea derby pe care l-a jucat împotriva lui Dinamo, atacantul a reușit să deschidă scorul cu a patra sa reușită în poarta marii rivale a roș-albaștrilor.

Keșeru pune astfel în pericol titulatura de „naș al câinilor” deținută de Raul Rusescu, cel care a marcat de șapte ori împotriva lui Dinamo și care a prefațat pentru FANATIK derby-ul de pe Național Arena din etapa a 8-a.

ADVERTISEMENT

Andrei Miron este căpitanul celor de la FCSB în derby-ul cu Dinamo, după cum FANATIK a dezvăluit încă de acum patru zile. Fundașul central al roș-albaștrilor va purta astfel în premieră banderola, în absența lui Florin Tănase.

În mod normal, Florin Tănase purta banderola de căpitan la FCSB, însă mijlocașul nu se va afla pe teren în derby-ul cu Dinamo. Acesta a suferit o accidentare gravă în partida cu CFR Cluj, pierdută de roș-albaștri cu scorul de 1-4.


  • (P) Cota BETANO pentru FC U Craiova – FCSB: 1,52 este cota pentru „total goluri: 0-2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT