Fotbal international

Momente uluitoare la meciul PAOK Salonic – Panionios 4-2. Fotbaliştii au refuzat să mai joace. Ce au făcut după gol. VIDEO

28.02.2019 | 09:48
Momente uluitoare la meciul PAOK Salonic  Panionios 42 Fotbalistii au refuzat sa mai joace Ce au facut dupa gol VIDEO

PAOK Salonic a reușit să câștige returul jucat în sferturile de finală ale Cupei Greciei, scor 4-2, în fața celor de la Panionios, iar un moment uluitor a avut loc pe finalul partidei de pe Toumba Stadium, arenă unde gruparea antrenată de Răzvan Lucescu (50 de ani) își joacă meciurile de pe teren propriu. VEZI VIDEO MAI JOS!

Momente uluitoare la meciul PAOK Salonic – Panionios 4-2

Echipa antrenată de Răzvan Lucescu, PAOK Salonic, a reușit să o elimine pe Panionios după ce s-a impus cu 4-2 în meciul retur, scor 5-4 la general. Un moment incredibil a avut loc pe final de meci, atunci când a fost înscris golul decisiv al partidei retur. După 2-1 pentru Panionios  în tur, PAOK Salonic a obținut același scor pe propriul teren. Astfel, gruparea pregătită de antrenorul român avea nevoie de două goluri pentru calificare.

Imediat după startul prelungirilor meciului dintre PAOK Salonic și Panionios, din sferturile de finală ale Cupei Greciei, echipa pregătită de Răzvan Lucescu a fost egalată de Camara, cel care a înscris pentru 2-2. Antrenorul român nu a cedat și le-a transmis elevilor săi să atace. Astfel, Chupa Akpom, atacantul adus de PAOK de la Arsenal, a reușit să înscrie în minutul 114 golul de 3-2. Gruparea din Salonic mai avea nevoie de un gol, iar acesta a venit în minutul 119, când portughezul Vierinha a transformat lovitura liberă de la 11 metri care a adus calificarea în semifinale.

Fotbaliștii de la Panionios au refuzat să mai joace

Acesta a fost motivul pentru care jucătorii de la Panionios au refuzat să mai joace, deoarce i-au transmis arbitrului partidei de pe Toumba Stadium că penalty-ul din care Vierinha a înscris a fost unul controversat. Fotbaliștii oaspeților au refuzat să mai înceapă jocul de la centrul terenului, astfel că centralul a decis să fluiere pentru final. În semifinalele Cupei Greciei mai sunt calificate Asteras Tripolis și AEK Atena. Ultima semifinalistă se va decide între Lamia și Olympiakos, echipe care au terminat la egalitate în tur, scor 3-3.

În campionatul Greciei, PAOK Salonic se află pe prima poziție în clasament. Echipa pregătită de Răzvan Lucescu are 19 victorii și trei remize în cele 22 de etape jucate în sezonul 2018 – 2019 și a adunat 58 de puncte. Echipa de pe locul al doilea, Olympiakos, are 51 de puncte, după 16 meciuri câștigate, trei pierdute și trei terminate la egalitate. Următorul meci al grupării din Salonic are loc pe 3 martie, de la ora 19.00, atunci când va juca pe terenulc elor de la Panathinaikos.