Halep_Wimbledon

Momente emoţionante la Digi FM! Un cunoscut jurnalist a început să plângă în direct după finala Simonei Halep de la Wimbledon! Moderatorul Cătălin Striblea şi colegii săi şi-au stăpânit cu greu lacrimile. VIDEO

14.07.2019 | 16:05
Simona Halep a declanşat concertul de lacrimi de bucurie în studioul Digi FM

Momente emoţionante la Digi FM! Un cunoscut jurnalist a început să plângă în direct după finala Simonei Halep de la Wimbledon. Trimisul FANATIK în cele două săptămâni de Wimbledon, Vlad Roşca, a intervenit în direct la Digi FM după finala câştigată de Simona Halep în faţa Serenei William şi a început să plângă în timpul dialogului cu moderatorul Cătălin Striblea. Mai mult, şi jurnaliştii Digi FM şi-au stăpânit cu greu lacrimile în timpul dialogului de după finală.

Un cunoscut jurnalist a început să plângă în direct după finala Simonei Halep de la Wimbledon!

Ca mai peste tot şi în studiourile Digi FM finala de la Wimbledon a însemnat un moment special şi matinalii, cei care îşi încântă ascultătorii dimineaţă de dimineaţă au ţinut să fie prezenţi să facă o emisiune specială, pe parcursul căreia au luat şi multe telefoane de la oameni necunoscuţi, contaminaţi de acceaşi bucurie generală pentru performanţa Simonei Halep, a României, pentru că Simona a fost şi este România prin tot ceea ce face.

Finala Wimbledon 2019: Simona Halep vs Serena Williams

Matinalii Digi FM, Cătălin Striblea, Bogdan Ciuclaru și Beatrice Ghiciov, alături de Gabriel Morariu, comentează finala Wimbledon 2019, dintre Simona Halep și Serena Williams. #HaiSimona#GoHalep

Gepostet von Digi FM am Samstag, 13. Juli 2019

Emoţiile s-au transmis şi în studio

Trimisul special al FANATIK.RO la Wimbledon, Vlad Roşca, a avut o primă şi consistentă intervenţie în direct la Digi FM înainte de meci, când a prezentat ultimele informaţii la cald din tabăra jucătoarei noastre, după care a mai intervenit la finalul partidei, când s-a simţit că nu îşi mai poate stăpâni bucuria şi dialogul s-a purtat printre lacrimi de fericire, atât acolo la Wimbledon, cât şi în studioul Digi FM.

“Îmi este foarte greu să vorbesc. Este un moment extraordinar. Absolut EXTRAORDINAR! Simona Halep a câştigat Wimbledonul!!!” + au fost cuvintele lui Vlad Roşca, înnecate în lacrimile unei uriaşe bucurii, iar din studio i s-a răspuns pe acelaşi diapazon, un fel de concert fascinant al lacrimilor şi cuvintelor, care au epxrimat cel mai frumos bucuria de a fi român prin Simona Halep. Pe Facebook, mesajele au curs unul după altul: “Ţi-am auzit lacrimile în direct!”

Cătălin Striblea a fost invitat în această dimineaţă şi la Digi Sport Matinal unde a vorbit despre emoţiile de după finala de la Wimbledon:

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri