Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Momentele critice din familia lui Adrian Mititelu. „M-am rugat la Dumnezeu pentru o minune. Am fost la un pas să pierdem tot!” Video exclusiv

Adrian Mititelu Jr. a dezvăluit că familia sa a fost aproape să piardă totul și să ajungă pe străzi. Cum au reușit să își reclădească imperiul.
25.03.2023 | 20:49
Momentele critice din familia lui Adrian Mititelu Mam rugat la Dumnezeu pentru o minune Am fost la un pas sa pierdem tot Video exclusiv
10 ani a fost exilată FC U Craiva 1948 în ligile inferioare, iar familia Mititelu a fost aproape să piardă totul. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu Jr. a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre sumele uriașe investite de familia sa la FC U Craiova 1948, iar asta i-a dus aproape de prăpastie!

Familia Mititelu a riscat totul pentru FC U Craiova 1948: „Au fost moment mari de tot de disperare!”

Fiul lui Adrian Mititelu e convins că toate sacrificiile făcute de tatăl său vor fi răsplătite în cele din urmă: „Sunt convins că peste 30 de ani se va găsi oameni care să îl apreciez: Bă, era unul la Craiova, Adrian Mititelu. Ce a putut să facă omul ăla acolo!”, a spus Adiță, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

Moderatorul emisiunii a ținut în mod special să scoată în evidență sacrificiile făcute de Adrian Mititelu: „Tatăl tău chiar e de apreciat și spun public treaba asta! Pe mine m-a uimit rezistența lui în momente disperate. Nu cred că mint cu ceva când spun că voi ați avut momente disperate în familie. Momente când n-aveți nicio speranță, n-aveați bani și poate n-aveați la cine să bateți, să vă ajute cineva”.

Și Mititelu Jr. a încercat să explice cât de greu a fost pentru întreaga familie în ultimii ani, când puteau să piardă tot ce au agonisit într-o viață: „Credința e un refugiu al meu și când mă rugam, mă gândeam la o minune. Adică în capul meu aveam certitudinea că e nevoie de o minune ca să ne revenim și să ne salvăm. Și minunea s-a întâmplat cu ajutorul lui Dumnezeu”.

ADVERTISEMENT

O decizie favorbabilă în instanță a fost momentul de declic și de revenire după mai mulți ani în care banii au fost o problemă: „Minunea a culminat cu încetarea abuzurilor justiției din România, în sensul că am câștigat procesul cu PUZU terenurilor din Craiova în 2019 și am putut să vindem și să ne deblocăm financiar”.

Adrian Mititelu Jr. e sincer: „Promovarea în Liga 1 mi se părea în 2017 un vis îndepărtat, pe care nici nu puteam să mi-l închipui”

Între 2011 și 2017, Craiova n-a existat pe harta fotbalului, iar când Adrian Mititelu a înscris echipa la liga a cincea nimeni nu visa ca în doar cinci ani să revină pe prima scenă: „Viața noastră s-a schimbat atunci radical. De asemenea, ți-am spus că banii nu îți asigură performanța. Faptul că am reușit să promovăm sportiv în Liga 1 e un lucru care în 2017 știi cum mi se părea? Un vis îndepărtat, pe care nici nu puteam să mi-l închipui când închideam ochii noaptea în pat!

ADVERTISEMENT

Au fost momente mari de tot de disperare. Casa gaj la bancă, toate spațiile gaj la bancă. Urma executarea. Foarte greu! A fost la limită, la un pas am fost să pierdem tot! Dacă se menținea un abuz la Curtea de Apel sau nu mai știu unde, eram pasibili să pierdem și terenurile”, a mai surprins Adrian Mititelu Jr.

Cadou de început de primăvară! Fanatik SuperLiga, emisiunea exclusivităților din fotbalul românesc, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT