ADVERTISEMENT
Sporturi

Momentele incredibile ale Yuliei Putintseva! Jignirile pe care viitoarea adversară a Simonei Halep le-a avut la adresa antrenorului: „Ești prost! Pleacă de aici!”. VIDEO

Autor: Andrei Șchiopu | 23.01.2020 | 16:03
Momentele incredibile ale Yuliei Putintseva! Jignirile pe care viitoarea adversară a Simonei Halep le-a avut la adresa antrenorului: „Ești prost! Pleacă de aici!”. VIDEO
Yulia Putintsova. Sursă foto: hepta.ro

Yulia Putintseva, viitoarea adversară a Simonei Halep, este recunoscută pentru temperamentul său vulcanic, iar de-a lungul anilor a oferit mai multe momente de necrezut, în care și-a jignit antrenorul, certându-se cu el pe marginea terenului.

ADVERTISEMENT

Temperamentul vulcanic al Yuliei Putintseva

Yulia Putintseva s-a calificat în turul trei de la Australian Open, după ce a învins-o pe Danielle Collins, 2-1 și va da peste Simona Halep, care a trecut mai departe, după confruntarea cu Harriet Dart.

Putintseva s-a bucurat ca o adevărată războinică, după victoria cu Danielle Collins.

De-a lungul anilor, Yulia a devenit recunoscută pentru temperamentul său vulcanic. În 2017, aceasta i-a întins mâna adversarei sale (Magda Linette) de la jumătate de metru, gest pentru care a fost taxată de mai multe jucătoare de top, printre care și Caroline Wozniacki sau Mandy Minella.

ADVERTISEMENT

„Nu este admis să faci așa ceva. Ea ar trebui să aibă mai mult respect față de adversare, indiferent de ceea ce s-a întâmplat în partidă”, a declarat Caroline Wozniacki.

Replici dure la adresa antrenorului: „Ești prost!”

În 2017, la turneul de la New Haven, Putintseva s-a certat cu antrenorul ei și a avut un dialog dur cu acesta: „Eşti prost! Niciodată nu mă încurajezi după ce câştig un punct. Doar stai acolo şi te uiţi la videoclipuri cu planeta Pământ”.

ADVERTISEMENT

„ Tu eşti nebun. Am avut un game lung, tu doar stai şi nu aplauzi niciodată pentru mine.

Echipa ei aplaudă erorile mele. Şi tu ar trebui să începi să faci asta”, au fost replicile Yuliei la adresa antrenorului său.

ADVERTISEMENT

Moment tensionat cu Sorana Cârstea

Sorana Cârstea a avut un moment tensionat cu Yulia Putintsova în sferturile de finală de la WTA International de la Nurnberg. Putintsova a încercat să tragă de timp, lucru care a deranjat-o vizibile pe româncă.

Yulia Putintsova nu a vrut să continue partida din două motive: întunericul și o posibilă durere la picior. Sorana s-a enervat și a întrebat-o ironic: „Acum ce mai vrei?”.

ADVERTISEMENT
  • 25 de ani a împlinit Yulia Putintseva pe 7 ianuarie
  • 38 este locul pe care îl ocupă Yulia Putintseva în clasamentul WTA
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!