News

Momentul accidentului de la Borșa, soldat cu moartea unei fete de 14 ani, surprins de o cameră de supraveghere. Video

O fată care urma să împlinească 15 ani peste numai câteva zile și-a pierdut viața într-un accident rutier în orașul Borșa, județul Maramureș
07.08.2021 | 09:42
Momentul accidentului de la Borsa soldat cu moartea unei fete de 14 ani surprins de o camera de supraveghere Video
Accidentul de la Borșa s-a soldat cu un mort și doi răniți grav/ Sursă foto: DirectMM
ADVERTISEMENT

Accidentul din Maramureș a avut loc după ce fata de 15 ani care a murit ieșise la o plimbare cu iubitul ei, un tânăr de 20 de ani. Mașina pe care o conducea, un BMW, a derapat din cauza vitezei, într-o depășire, s-a răsucit pe carosabil și a intrat pe contrasens.

Autovehiculul a fost lovit de un alt BMW care circula regulamentar. Impactul a fost unul devastator, iar autoturismul a fost distrus în totalitate. Tinerii aflați în interiorul acestuia au suferit răni grave. Pompierii s-au străduit zeci de minute pentru a-i scoate pe aceștia din mașină.

ADVERTISEMENT

Din păcate, a fost prea târziu pentru tânăra de 14 ani, care a murit în pofida eforturilor medicilor. Alte două persoane au fost găsite inconștiente, iar medicii de la SMURD și cei de la Serviciul de Ambulanţă din Judeţului Maramureş le-au acordat primul ajutor la fața locului înainte de a fi duse în stare gravă la spital.

Momentul impactului între cele două BMW-uri a fost surprins de o cameră de supraveghere aflată în zonă. În imagini se vede cum automobilul în care se afla fata a ieșit dintr-o curbă cu viteză mare și a derapat. Șoferul celuilalt BMW a observat că din sens opus venea o mașină cu viteză și a frânat, însă a fost prea târziu pentru a evita impactul

ADVERTISEMENT

Fata era pe scaunul din dreapta șoferului, iar impactul a avut loc chiar acolo unde se afla ea.

Tags: