Life

Momentul adevărului pentru Carmen de la Sălciua! Are sau nu silicoane?

04.03.2021 | 10:20
Momentul adevarului pentru Carmen de la Salciua Are sau nu silicoane
Manelista a spus adevărul despre operațiile sale estetice. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Este una dintre cele mai îndrăgite maneliste ale noului val, ajunge în „trending” cu fiecare videoclip încărcat pe Youtube și poate să câștige cu ușurință orice concurs de frumusețe. Asta datorită trupului tras prin inel, dăruit cu generozitate de Mama Natură și remodelat, pe ici, pe colo, de medicul estetician.

Ați auzit foarte bine. Carmen de la Sălciua, căci despre ea vă vom povesti în cele ce urmează, a recunoscut că și-a injectat acid hialuronic în buze, intervenție urmată de o rinoplastie care să îmbunătățească aspectul nasului și, bineînțeles, de fațete dentare pentru un zâmbet seducător.

ADVERTISEMENT

De silicoane, însă, nu a avut și nu are nevoie. Indiferent ce spun gurile rele, bruneta susține că sânii ei nu au suferit nicio modificare. „Oricum ar fi și oricum ar arăta un om, nu are nimeni dreptul să judece!”, le transmite aceasta tuturor celor care îndrăznesc să-i critice aspectul fizic.

Carmen de la Sălciua nu și-a pus silicoane. Câte operații estetice are, de fapt

Operația de rinoplastie, aparent de speriat, în realitate e cea mai puțin dureroasă. Nu am simțit absolut nicio durere după ce efectul anesteziei a trecut, iar procedeul de vindecare a fost unul rapid și sănătos!

ADVERTISEMENT

Operația la nas mi-am făcut-o la o clinică din Cluj-Napoca. Profesionalism din toate punctele de vedere. Restul nu sunt operații! E normal să ai grijă de tine ca femeie!

Dacă îți plac melodiile mele, îți mulțumesc! De restul frustrărilor nu sunt interesată absolut deloc! Nu am jignit și nu am judecat deciziile nimănui și mi-ar plăcea să se comporte toți oamenii așa!

ADVERTISEMENT

Nu am niciun implant mamar. Singura operație a mea este cea la nas, rinoplastie. În rest, mici ajustări la nivelul feței, însă vreau să vă spun că operația la nas mi-a schimbat întreaga fizionomie a feței pentru că eu chiar aveam o problemă cu asta.

Singura senzație pe care am simțit-o după anestezie, după ce m-am trezit din operație, a fost de disconfort, pentru că nu puteam să respir decât pe gură.

ADVERTISEMENT

Dar asta a durat doar șase zile, iar după doamna doctor s-a ocupat”, le-a dezvăluit Carmen de la Sălciua tuturor celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT