Sporturi

Momentul care i-a adus Simonei Halep victoria cu Aryna Sabalenka: „În primul set nu am reușit să îmi găsesc ritmul. Tot ce am avut de făcut a fost să joc mai rapid decât ea”

20.02.2020 | 21:06
Momentul care ia adus Simonei Halep victoria cu Aryna Sabalenka In primul set nu am reusit sa imi gasesc ritmul Tot ce am avut de facut a fost sa joc mai rapid decat ea
ADVERTISEMENT

Simona Halep a reușit calificarea în semifinalele turneului de la Dubai, după victoria obținută în decisiv în fața Arynei Sabalenka. La finalul meciului, sportiva din România a declarat că forța din loviturile Arynei au pus-o în permanență în dificultate, dar în ultimele două seturi a reușit să își găsească ritmul de joc, ceea ce i-a adus succesul.

Simona Halep a trecut de Sabalenka

Aryna Sabalenka a avut o adevărată demonstrație de forță în primul set al meciului cu Halep, pe care l-a câștigat cu 6-3, dar nu a reușit să păstreze același ritm și în setul doi și în decisiv, iar Simona a obținut victoria după o oră și jumătate de tenis.

ADVERTISEMENT

La finalul întâlnirii, sportiva din România a recunoscut că a avut o misiune dificilă în fața Arynei Sabalenka, dar ritmul de joc pe care l-a avut în ultimele două seturi i-a adus victoria.

Cred că în primul set nu am reușit să îmi găsesc ritmul. Tot ce am avut de făcut a fost să joc mai rapid decât ea, pentru că ea a lovit toate mingile foarte puternic, este mereu greu împotriva ei.

ADVERTISEMENT

Este mai înaltă, este mai puternică, uneori am fost nevoită doar să blochez mingea, doar să returnez, și să încerc să atac când am ocazia. 

Sunt fericită că voi putea juca o nouă semifinală la Dubai, în fața unui public atât de frumos. Cu Jennifer Brady am jucat la Melbourne, în urmă cu puțin timp, dar de data aceasta va fi diferit, e o nouă zi”, a declarat Simona Halep după victoria cu Aryna Sabalenka.

ADVERTISEMENT

Jennifer Brady, adversara din semifinale

Jennifer Brady este adversara Simonei Halep din semifinalele turneului de la Dubai. A doua partidă dintre cele două sportive din acest sezon, după victoria obținută de româncă în primul tur de la Melbourne, va avea loc vineri, nu mai devreme de ora României 17:00.

Sportiva din Statele Unite ale Americii nu a avut un început de sezon reușit, fiind eliminată în primul tur la Australian Open și la Sankt Petersburg, dar a arătat un tenis de calitate la Dubai, unde a trecut până în semifinale de Elina Svitolina, Marketa Vondrousova și Garbine Muguruza.

ADVERTISEMENT