News

Momentul care l-a fascinat pe Andi Moisescu la Românii au talent: “E ceva unic”

03.05.2019 | 23:27
Momentul care la fascinat pe Andi Moisescu la Romanii au talent E ceva unic

Pe scena concursului Românii au Talent a pășit o prezență blondă încântătoare. Este vorba despre Melania Druță, concurentă care a lăsat fără suflare toți bărbații din sală.

Melania Druță a prezentat pe scena talentelor un moment care l-a fascinat pe Andi Moisescu

Dansatoare a început gimanstica la vârsta de 5 ani și a făcut parte din lotul de junioare, iar acum este artist acrobat și antrenoare de junioare. Blondina a mers pe un principiu: punct ochit, punct lovit. Îmbrăcată senzual, purtând o pereche de dresuri care i-au pus picioarele în evidență, ce au fost, de altfel, apreciate și de Andra, a cucerit de la primul pas făcut pe scenă, toți întrebându-se ce urmează.

Blondina a prezentat un număr de acrobație și, chiar dacă pantofii au încurcat-o, lucru observat și de Mihai Petre, tot a primit 4 de ”Da” și a pornit spre următoarea etapă. Numărul său a fost apreciat la adevărata valoare și de Andi Moisescu, care a aclamat ”E un moment unic”.

Momentul care l-a fascinat pe Andi Moisescu la Românii au talent:
Realizatorul TV a rămas fascinat de Melania

Bianca Patrichi, nepoata balerinului Cornel Patrichi, a impresionat juriul

De un număr de dans impresionant ne-am bucurat și odată cu venirea Biancăi Patrichi, nepoata balerinului și coregrafului Cornel Patrichi. Tânăra, în vârstă de 29 de ani, a dansat de mică și a venit la concursul de talente pentru a arăta un număr de dans modern. Fata a reușit ce și-a propus, ba chiar a făcut liniște în sală, toți privind-o ca pe o nimfă.

Momentul care l-a fascinat pe Andi Moisescu la Românii au talent:
Dansatoare a început gimanstica la vârsta de 5 ani și a făcut parte din lotul de junioare

„A fost un moment emoţionat şi intens, eşti o dansatoare foarte talentat”, a spus Andi Moisescu după ce a văzut-o performând. Încă șocat de apariția și legătura sa cu colegul de la Dansez pentru tine, Mihai Petre și-a declarat și el încântarea față de numărul blondinei, spunând, cu emoție în glas, că și-a adus aminte de clipele în care filma cu marele dansator pentru cunoscutul show de la Pro TV.