Fotbal international

Momentul care l-a lăsat fără cuvinte pe Ryan Giggs. Translatorul conferinței de presă nu a știut cine este Gareth Bale

15.11.2019 | 21:43
Momentul care la lasat fara cuvinte pe Ryan Giggs Translatorul conferintei de presa nu a stiut cine este Gareth Bale
ADVERTISEMENT

Ryan Giggs, selecționerul naționalei din Țara Galilor, a fost implicat într-un moment delicat la conferința de presă premergătoare meciului cu Azerbaijan, din preliminariile Campionatului European din 2020. Fostul mare fotbalist de la Manchester United a vorbit despre lipsa de minute a lui Gareth Bale la Real Madrid, moment în care translatorul l-a oprit, întrebând mirat „Cine este Gareth”.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,50 este cota pentru “2” la meciul Azerbaijan – Țara Galilor. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Faza zilei în fotbal: „Cine este Gareth?”

Conferința de presă susținută de Ryan Giggs, selecționerul primei reprezentative din Țara Galilor, a fost marcată de momente cum rar se văd. Translatorul trimis de UEFA pentru declarațiile lui Giggs de dinaintea jocului cu Azerbaijan, din etapa a șaptea a preliminariilor Europeanului din 2020, l-a oprit pe Giggs în momentul în care vorbea despre Gareth Bale, întrebând, contrariat, „Cine este Gareth?” (click aici pentru video cu momentul).

Din cauza lipsei de cunoștințe fotbalistice și a faptului că l-a întrerupt de mai multe ori pe Ryan Giggs, translatorul a fost schimbat înainte ca următorul reprezentant al selecționatei din Țara Galilor să vorbească în fața jurnaliștilor. Cel care a intrat în sală după ce Giggs a încheiat dialogul cu presa a fost chiar Gareth Bale, care a schimbat câteva vorbe cu cei prezenți în sala de conferințe, până la sosirea unui alt translator. Fotbalistul lui Real Madrid chiar a glumit pe seama situației inedite, transmițându-i translatorului: „Ai cam întârziat”.

ADVERTISEMENT

Țara Galilor, locul patru în grupa E

Înaintea ultimelor două etape din cadrul grupelor de calificare la Campionatul European din 2020, selecționata din Țara Galilor ocupă locul patru, din cinci, în Grupa E. Echipa antrenată de Ryan Giggs păstrează șanse teoretice pentru obținerea biletelor la turneul final direct din preliminarii, Ungaria, locul secund, având cu patru puncte în plus, dar și un meci mai mult disputat.

După jocul din Azerbaijan, Țara Galilor va primi vizita selecționatei maghiare în ultima rundă din grupa E. Meciul se joacă pe marți, de la ora 21:45, și ar putea fi o adevărată finală pentru calificare.

ADVERTISEMENT