Life

Momentul care l-a făcut pe Cătălin Zmărăndescu de la Survivor să îşi renege ţara: “Pentru mine, România nu mai există”

Momentul care l-a făcut pe Cătălin Zmărăndescu de la Survivor România să-și renege țara s-a întâmplat cu ani în urmă, după ce luptătorul a primit o condamnare.
21.03.2022 | 12:44
Momentul care la facut pe Catalin Zmarandescu de la Survivor sa isi renege tara Pentru mine Romania nu mai exista
Cătălin Zmărăndescu și-a renegat țara, acum ceva timp. Sursa foto: Captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Cătălin Zmărăndescu a ajuns să-și renege țara cu mai mult timp în urmă, după ce a fost condamnat în dosarul sechestrării hoților care i-au furat mașina lui Gigi Becali. Concurentul de la Survivor a fost bogyguardul fondatorului FCSB-ului.

Momentul care l-a făcut pe Cătălin Zmărăndescu de la Survivor să îşi renege ţara

La momentul respectiv, luptătorul a declarat că nu va mai reprezenta România în competițiile MMA la care urmează să participe. Faimosul de la Survivor România 2022 a mai spus că va păstra steagul țării natale doar din respect pentru fanii săi.

ADVERTISEMENT

În 2013, sportivul a primit trei ani de închisoare cu suspendare, cu o perioadă de încercare de opt ani. În 2009, lui Gigi Becali i-a fost furată mașina, iar Zmărăndescu, care era bodyguardul afaceristului la acel moment, a participat la recuperarea autoturismului. A stat în arest timp de aproximativ o lună.

După cele întâmplate, sportivul s-a mutat în Anglia, acolo unde s-a căsătorit cu Luiza, actuala soție. Din cauza acestui incident, Zmărăndescu și-a exprimat public părerea despre România.

ADVERTISEMENT

„Viața este o lupta cu un final știut….. Important este sa poți încasa loviturile și să poți continua… Pentru mine, lovitura primita azi (n.r. – condamnarea de 3 ani cu suspendare, din 2013) nu m-a dărâmat…

Merg înainte, dar, pentru mine, România nu mai există, exista doar familia mea și fanii mei, pe care îi iubesc și respect…

ADVERTISEMENT

Am luat hotărârea de a nu mai reprezenta România în nicio competiție sportivă…. Din respect pentru fanii mei, voi păstra tricolorul pe echipament…”, a anunțat Zmărăndescu în 2013, notează ziare.com.

Fiul lui Cătălin Zmărăndescu, acuzații grave pentru tatăl său

Mihai, fiul lui Cătălin Zmărăndescu din prima căsătorie, nu are o relație prea bună cu tatăl său. Tânărul luptător de MMA a declarat, în urmă cu câteva săptămâni, că ar fi fost sabotat de concurentul de la Survivor.

ADVERTISEMENT

Cei doi nu-și mai vorbesc de câțiva ani, iar Mihai a explicat motivele pe rețelele sociale.

„Aveți cuvântul meu că este ultimul lucru pe care-l spun despre omul ăsta. Îmi spuneți mie că îmi judec tatăl… Băi, dacă ați fi avut situația mea, vă dau cuvântul că făceați de 10 ori mai rău. (…) Știu foarte multe chestii pe care le-am ținut, ca și copil, ca să-l protejez pe el.

Faptul că patru ani am stat, de când nu vorbesc cu el, și am îndurat tot ce îmi făcea el pe la spate cu oameni, el spunând că cine îl ajută pe Mihai este dușmanul lui, s-a răsfrâns acum pentru că, în momentul ăsta, eu îi aduc lui vizualizări, nu el mie. Nu fac asta pentru vizualizări.”, a declarat Mihai Zmărăndescu pe TikTok.

Mai mult, tânărul l-a provocat pe tatăl său să se întâlnească cu el față în față, live, pentru a discuta toate aceste probleme.

ADVERTISEMENT