Fotbal intern

Momentul critic în care s-au oprit negocierile între Gigi Becali şi Antonio Conceicao! Culise de la Palat! EXCLUSIV

07.08.2019 | 16:01
Momentul critic in care sau oprit negocierile intre Gigi Becali si Antonio Conceicao Culise de la Palat EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Gigi Becali şi Antonio Conceicao au negociat marţi la Palat, însă antrenorul portughez a spus pas ofertei de a o prelua pe FCSB. FANATIK a aflat care a fost momentul critic care a dus la oprirea discuţiilor între cele două părţi, motiv pentru care, pentru moment, Vergil Andronache rămâne antrenorul vicecampioanei României.

Motivul pentru care negocierile între Gigi Becali şi Antonio Conceicao s-au oprit. Cine este noul favorit

Negocierile dintre Gigi Becali şi Antonio Conceicao au mers perfect până într-un moment, când portughezul nu a fost de acord cu una dintre clauzele patronului echipei. FANATIK a aflat că tehnicianul de 57 de ani acceptase să discute formula de start cu finanţatorul formaţiei roş-albastre, dar totul s-a oprit brusc.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali i-a transmis că vrea să aibă control absolut asupra celor trei schimbări efectuate în fiecare meci, moment în care Antonio Conceicao a spus stop. Portughezul s-a ridicat de la masa negocierilor şi a plecat. Astfel, patronul vicecampioanei României trebuie să se orienteze spre o altă variantă, iar FANATIK a anunţat că Ilie Poenaru este principalul favorit să o preia pe FCSB.

Momentul critic în care s-au oprit negocierile între Gigi Becali şi Antonio Conceicao (sursă foto: sportpictures.eu)
Momentul critic în care s-au oprit negocierile între Gigi Becali şi Antonio Conceicao (sursă foto: sportpictures.eu)

Antonio Conceicao ţine să facă el schimbările la echipă. Episodul CFR Cluj – Neluţu Varga – Arlauskis

Subiectul schimbărilor din timpul meciurilor este unul important pentru Antonio Conceicao. În toamna lui 2018, FANATIK a prezentat în exclusivitate câteva dintre clauzele pe care antrenorul portughez le avea la CFR Cluj. Tehnicianul de 57 de ani era de acord să se consulte cu oficialii clubului asupra formaţiei de start, lucru pe care l-a acceptat şi în negocierile cu Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Când vine vorba de schimbări, lucrurile stau cu totul altfel. Antonio Conceicao vrea să aibă control 100% la echipă în timpul meciurilor, iar acest lucru este dovedit de un episod petrecut pe finalul celui de-al treilea mandat pe banca tehnică a CFR-ului. În februarie 2019, la pauza meciului cu Hermannstadt, Neluţu Varga i-a transmis lui Conceicao să-l scoată de pe teren pe Giedrius Arlauskis, fiind nemulţumit de prestaţia portarului lituanian. Ordinul l-a scos din sărite pe antrenorul lusitan, aşa cum s-a întâmplat şi când Gigi Becali a vrut să-i impună acelaşi lucru: schimbări la echipă peste capul antrenorului. La două săptămâni de la episodul petrecut la meciul cu Hermannstadt, Antonio Conceicao a fost demis de CFR Cluj.

Antonio Conceicao îşi dorea control total al schimbărilor la echipă, aşa cum s-a întâmplat şi la CFR Cluj (sursă foto: sportpictures.eu)
Antonio Conceicao îşi dorea control total al schimbărilor la echipă, aşa cum s-a întâmplat şi la CFR Cluj (sursă foto: sportpictures.eu)

Mesajul clar al lui Antonio Conceicao pentru Gigi Becali: “Zero şanse”

La o zi după negocierile de la Palat, Antonio Conceicao a anunţat că nu poate fi antrenorul FCSB-ului. Portughezul a susţinut că discutat cu Gigi Becali despre situaţia de la FCSB, dar că drumurile celor doi nu se intersectează. “Nu cred că pot fi antrenorul lui FCSB, cu tot respectul. Am avut o întâlnire ieri cu patronul Gigi Becali, dar avem drumuri diferite, gândim diferit. Eu am drumul meu, dânsul pe al lui. Nu e supărare, nu a strigat nimeni la nimeni, ceea ce am vorbit rămâne privat, însă e o relaţie imposibilă acum. Domnul Becali a fost foarte simpatic, este un om educat, am dialogat despre situaţia de la FCSB, doar că eu merg în stânga, dânsul în dreapta. A fost o întâlnire frumoasă, cu un om educat şi interesant. Şanse? Zero”, a spus Antonio Conceicao pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT