Life

Momentul de la Românii au talent care i-a dat pe spate pe Smiley și Pavel Bartoș. Ce s-a întâmplat în timpul numărului Marinei Grigoreva

16.03.2021 | 08:47
Momentul de la Romanii au talent care ia dat pe spate pe Smiley si Pavel Bartos Ce sa intamplat in timpul numarului Marinei Grigoreva
Momentul de la Românii au talent care i-a dat pe spate pe Smiley și Pavel Bartoș. Ce s-a întâmplat în timpul numărului Marinei Grigoreva. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Numărul Marinei Grigoreva de la „Românii au talent” i-a dat pe spate pe Smiley și Pavel Bartoș. Rusoaica s-a prezentat cu un dans la bară, spre bucuria bărbaților aflați pe platoul de filmare la momentul respectiv, care au rămas fără cuvinte. 

De fapt, Smiley a fost dat pe spate la propriu, pentru că a căzut din scaunul de jurat atunci când frumoasa blondină și-a făcut apariția și a încins atmosfera. Pavel Bartoș a glumit și a spus că își revine după leșin, după ce a văzut-o pe conurentă.

ADVERTISEMENT

Așa cum era de așteptat, rusoaica a trecut în etapa următoare, dansul ei fiind apreciat atât de cele două jurate, Andra și Aexandra Dinu, dar mai ales de bărbați.

Momentul de la Românii au talent care i-a dat pe spate pe Smiley și Pavel Bartoș. Ce s-a întâmplat în timpul numărului Marinei Grigoreva

Jurații și publicul au avut parte de o surpriză de proporții în ediția de luni seară a show-ului „Românii au talent”. Marina Grigoreva i-a lăsat fără cuvinte pe bărbații din platou, dar și pe Smiley și Pave Bartoș, care au fost marcați de această apariție.

ADVERTISEMENT

Iubitul Ginei Pistol a căzut de pe scaunul de jurat atunci când a văzut-o pe rusoaică. Formele ei aptisante și dansul au încins atmosfera în platou, dar nici publicul masculin nu a rămas indiferent la mișcările Marinei Grigoreva.

„Smiley: Cine eşti şi de unde vii?
Marina Grigoreva: Mă numesc Marina şi vin Sankt Petersburg, Rusia.
Smiley: Pavele, tu ce părere ai despre asta?
Pavel Bartoş: Eu îmi revin după leşin, m-am dat cu magneziu
Smiley: Eu nu vreau să te ţin prea mult de vorbă, vreau să te privesc în toată splendoarea
Marina Grigoreva: Bine, mulţumesc”, a fost conversația dintre concurentă și prezentatorii show-ului.

ADVERTISEMENT

Marina Grigoreva a trecut în etapa următoare

Cei patru jurați au apreciat dansul rusoaicei și au trimis-o în etapa următoare cu patru de „DA”. „Marina, am stat şi m-am gândit tot numărul ce a vrut să transmită dansul tău, m-am gândit la toate metaforele posibile şi tot nu îmi dau seama”, i-a transmis Smiley.

Conștientă de frumusețea ei, Marina i-a răspuns că vrea să le ofere oamenilor plăcere prin mișcările ei provocatoare: „Mesajul meu este că sunt frumoasă, îmi place când mă priveşte lumea şi îmi place să ofer lumii plăcere”. 

ADVERTISEMENT

„De mic copil m-am întrebat cum arată porumbelul păcii. E pentru prima dată în viaţa mea când văd porumbelul păcii şi ai dreptate, noi oamenii vrem pace. îţi mulţumesc frumos că ai zburat până aici”, i-a spus și Florin Călinescu, impresionat de numărul ei.

Andra s-a gândit imediat la cum își menține silueta și ce mănâncă pentru a evita celulita. De asemenea, jurata s-a gândit imediat dacă Marina are o familie și nu a ezitat să o întrebe.

„Andra: Când vedem o femeie aşa frumoasă ca tine, ne gândim: Cum de nu are celulită, dar oare ce mănâncă, dar oare e măritată, are copii, cum reuşeşte să fie şi femeie. Eşti măritată?/ Marina: Nu, nu sunt măritată şi nu am copii”, a fost dialogul dintre cele două.

Soția lui Cătălin Măruță a continuat mesajul pentru frumoasa concurentă: „Încă, stai, dar cu siguranţă o sa ajungi ş tu aşa şi mă gândesc oare cum o să arăţi după doi copii. Eu am încercat altceva şi mi-a reuşit, eu am încercat să cânt şi mi-a reuşit. Fiecare om trebuie să aibă un vis şi dacă ăsta a fost visul tău, ţi l-ai împlinit. Faci foarte bine ce faci.”

După ce Marina Grigoreva a părăsit scena, Andra a glumit cu colegii ei de la masa juraților și a adus în discuție silueta impecabilă a concurentei care a încins atmosfera: „Uită-te şi tu cu tocurile alea îi arată picioarele şi mai lungi şi mai frumoase. Du-te fată acasă la tine, lasă-ne în pace.”

ADVERTISEMENT