Life

Momentul decisiv în care Amna a hotărât să divorțeze: „Medicul mi-a spus că ori plec, ori mor”

Amna a dezvăluit care a fost momentul exact în care a decis î divorțeze. Era bolnavă, iar medicul i-a spus că dacă nu iese din situația stresantă în care se află, ar putea muri.
30.06.2022 | 15:55
Momentul decisiv in care Amna a hotarat sa divorteze Medicul mia spus ca ori plec ori mor
Amna a fost sfătuită de un preot să divorțeze. Foto: colaj Fanatik/ capturi Pro TV
ADVERTISEMENT

La aproximativ trei ani de la divorț, Amna a dezvăluit care a fost momentul exact în care a înțeles că ea și Cristi Mușat nu mai pot continua împreună. Cântăreața și fostul soț nu se mai înțelegeau de mult timp, însă nu și-a găsit curajul să plece din relație până când un medic a avertizat-o că-și pune viața în pericol.

Amna a spus care a fost momentul în care a decis să divorțeze

Nu este prima dată când Amna vorbește despre motivele care au dus la divorț. Artista a spus și în trecut că a fost o decizie cântărită pe parcursul a trei ani, însă abia acum care a fost motivul care convins-o că ea și Cristi Mușat nu mai au niciun viitor împreună.

ADVERTISEMENT

Artista s-a gândit în primul rând la fiul ei, dar a ajuns într-un punct în care atmosfera apăsătoare i-a afectat sănătatea. După o ceartă mai aprinsă cu fostul soț, Amna s-a îmbolnăvit și după mai multe încercări de a descoperi cauza, un medic i-a spus că cel mai bine este să divorțeze.

„A fost un moment decisiv, un declic care a avut loc la o discuție de-a noastră. Din momentul ăla, nu am mai putut să mă ridic din pat câteva zile. Am fost la toți doctorii posibili și imposibili.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, un doctor pe bază de plante mi-a spus, ‘cineva te supără foarte tare, iar tu vei pleca din energia pentru că ori mori, ori pleci. Atât de mult te consumă ce se întâmplă’. 

Mi-am dat seama că dacă nu se mișcă sacul, îl mișc eu. Și am luat acea decizie”, a povestit Amna în emisiunea La Măruță.

ADVERTISEMENT

Amna a fost victima violenței domestice? „Am îndurat foarte mult”

Amna a mărturisit că nu mai era respectată de către soțul său și acum nu consideră că a fost iubită. Vedeta s-a simțit trădată atunci când bărbatul nu a încercat să o recucerească, ba chiar și-a făcut o nouă relație la doar câteva luni după ce s-au despărțit.

Întrebată dacă au existat momente când a fost violent, Amna nu a oferit un răspuns clar, însă nici nu a negat, rezumându-se doar la a spune că a îndurat foarte multe lucruri.

ADVERTISEMENT

„Nu mai eram respectată. (…) Acum, când mă uit înapoi, aia nu e iubire. Au fost mai multe lucruri. Cel mai mult m-a durut lipsa de apreciere. Am îndurat foarte mult”, a declarat Amna.

Pe de altă parte, artista a susținut că fiul său a fost afectat atât în perioada căsniciei, cât și după divorț. David avea un comportament violent la grădiniță și de două ori a refuzat să mai păstreze legătura cu tatăl său. Amna este cea care a încercat să mențină o relație sănătoasă între copil și părintele lui.

„Pe David, când l-am înscris la grădiniță, era extrem de violent. El nu se putea exprima și avea niște nemulțumiri”, a spus Amna.

ADVERTISEMENT