Life

Degustare cu surprize la Asia Express 4. Probă de foc pentru concurenții aflați abia la început: ”Parcă aș fi mâncat organe crude!”

Cel de-al treilea episod din Asia Express 4 aduce în prim-plan concurenții în momentul unei degustări, care le întoarce stomacurile pe dos.
20.09.2021 | 23:13
Degustare cu surprize la Asia Express 4 Proba de foc pentru concurentii aflati abia la inceput Parca as fi mancat organe crude
ADVERTISEMENT
20-09-2021
20:10

Patrizia Paglieri, încântată de arici

„Da, eu mănânc acasă… e o delicatesă”, a spus Patrizia Paglieri. De altfel, concurenta este singura care a mai gustat înainte această delicatesă. 

„E obișnuită… e chef”, a completat Cuza de la Noaptea Târziu, în emisiunea „Asia Express”, de la Antena 1. 

„Dacă noi am vomitat de la 4 arici…”, a mai spus colegul lui Emi. 

20-09-2021
20:06

Reacțiile concurenților la proba aricilor

„Parcă aș fi mâncat niște organe crude… Nu ne-a prins rău pentru că mie îmi era foarte foame”, a spus Lidia Buble, în show-ul Asia Express 4. 

„Da, eu mănânc cu cea mai mare plăcere asta… mă, da, e bun rău de tot”, a declarat Maria, fiica actriței Adriana Trandafir. 

„Când am luat în gură o balenă a făcut cacao în gura mea… era o textură mucoasă, cu un gust de apă de mare, stătută în soare”, a spus Cuza. 

20-09-2021
19:58

Proba aricilor, o misiune complicată

Concurenții trebuie să culeagă 20 de arici de mare, aceștia urmând a fi deschiși, spălați și savurați, în caz contrar, participanții fiind nevoiți să consume 4 dintre ei. 

Ceilalți 16 arici de mare vor fi transformați într-o pastă neagră de participanții de la Asia Express 4, în a treia ediție. 

 

Așa cum era de așteptat emisiunea de la Antena 1 nu ratează clipele în care participanții trebuie să încerce tot felul de delicatese locale, de data aceasta din Turcia.

Cele 9 echipe de la Asia Express 4 au ajuns să mănânce un produs nou. Așadar, prima încercare culinară de pe Drumul Împăraților a fost bazată pe arici de mare.

ADVERTISEMENT

Concurenții de la Asia Express, la masă. Ce au degustat în Turcia

O adevărată probă de foc pentru participanții de la Antena 1, am putea spune că a fost misiunea, dacă este să ne luăm după declarațiile lor.

„Mi-a ajuns ariciul în stomac și mi-a ieșit înapoi!”, este părerea lui Cuza de la Noaptea Târziu, notează unica.ro.

ADVERTISEMENT

„Am clacat! Asta s-a întâmplat. Starea mea în momentele acelea era de chemat salvarea”, completează Zarug, mai arată sursa citată.

Din primele imagini, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco nu par afectați de probă. Se pare că nu le este greu să consume arici de mare.

ADVERTISEMENT

Întregul moment va putea fi vizionat în ediția de luni, 20 septembrie 2021, de la ora 20:30, numai la postul de televiziune Antena 1.

Asia Express 4, provocări inedite pentru cei 18 concurenți

Cu toate aceste concurenții de la Asia Express 4 au fost nevoiți să-și ia inima în dinți și să încerce produsele culinare din Turcia, chiar dacă nu sunt tocmai pe gustul lor.

ADVERTISEMENT

Provocările sunt la tot pasul, nu numai legat de mâncare. Cele 9 echipe trebuie să facă față unor misiuni care le testează limitele la maxim.

„Luptele” se dau pentru mașini, dar și pentru multe alte aspecte. Participanții de la Asia Express 4 dau totul pentru a pune mâna pe marele premiu.

Echipa care reușește să ajungă în marea finală va pleca acasă cu un premiu substanțial, care se ridică la valoarea de 30.000 de euro.

Vă reamintim că sezonul anterior a fost câștigat de chef Sorin Bontea și prezentatorul emisiunii matrimoniale „Burlacul”, Răzvan Fodor.

ADVERTISEMENT