Sporturi

Momentul descătuşării pentru Simona Halep! Ce a făcut liderul mondial în timpul meciului cu Kaia Kanepi de la AO 2019

15.01.2019 | 12:35

Simona Halep şi momentul descătuşării în primul meci la Australian Open 2019. Simona Halep a debutat la Australian Open 2019 cu sportiva de pe locul 70 WTA, estona Kaia Kanepi. Deşi primul set a fost echilibrat, până la urmă s-a ajuns la tie break, moment în care adversara sportivei noastre a dictat majoritatea punctelor şi s-a impus cu 7-2, căpătând un adevărat avantaj în consumarea partidei din primul tur.

Simona Halep a fost uşor întrecută în mai multe puncte şi le-a transmis celor aflaţi în boxa din tribune mesaje în mod repetat, fiind vizibil afectată de cele întâmplate pe teren. Chair dacă nimic nu părea să-i iasă sportivei noastre, ea a reuşit de câteva ori să facă puncte spectaculoase şi să ridice publicul în picioare cu execuţiile sale de fineţe, urmate de reacţii pe măsură.

Cum a reacţionat Simona Halep după un punct câştigat muncit

La scorul de 5-6, liderul WTA a servit pentru a rămâne în primul set. S-a ajuns la jocul prestat la avantaj, unde Kanepi a avut două mingi de break și, implicit, de prim set. Simona Halep le-a salvat pe ambele și, ulterior și-a făcut serviciul pentru 6-6, moment în care nervii s-au amplificat şi mai tare. După punctul de 6-6, Simona Halep a avut un moment de descătușare și s-a bucurat în stitlul caracteristic, moment care s-a viralizat imediat.

Imediat după ce s-a încheiat prima manşă, Simona s-a îndreptat nervoasă către scaunul ei gesticulând spre cei din echipa ei. Mai poi, în setul secund, a vorbit din nou cu sine, fiind nervoasă pentru faptul că nu se mişcă îndeajuns pe teren, iar astfel, adversara ei capătă avantaj şi câştigă teren. Eforturile repetate le mingile de break nu au făcut decât să o enerveze şi mai tare pe Simona, pentru că adversara ei era pe tot terenul şi făcea imposibil de câştigat puncte în momentele cheie.