News

Momentul în care doi pietoni sunt spulberați de o mașină, în Tecuci. Toată scena a fost filmată. Video

Pietoni spulberați de o mașină, în Tecuci. Toată scena a fost filmată.
16.06.2021 | 22:11
Momentul in care doi pietoni sunt spulberati de o masina in Tecuci Toata scena a fost filmata Video
ADVERTISEMENT

Imagini tragice pe o stradă din Tecuci, în urma unui accident rutier foarte grav. Doi pietoni au fost efectiv spulberați de mașină. Accidentul rutier avut miercuri în jurul orei 15, în centrul orașului.

Pietoni spulberați de o mașină, în Tecuci

Cauza accidentului a fost viteza, pentru că un autoturism a intrat în plin în pietonii aflați pe trecere, încercând să evite un alt autovehicul ce le-a dat prioritatea de a trece.

ADVERTISEMENT

Șoferul a virat dreapta brusc pentru a nu intra în acest autoturism și a lovit doi pietoni, dar și alte trei mașini. Imaginile de la fața locului arată cum unul dintre acești oameni a fost proiectat în aer și aruncat pe un alt autoturism.

Cine sunt victimele accidentului

Victimele acestui accident sunt bărbat de 50 de ani și soția lui de 47 de ani. Ambii sunt în spital și au răni destul de grave, însă bărbatul este în stare critică.

ADVERTISEMENT

Șoferul care a provocat acest accident are 26 de ani și este din localitatea Drăgănești. El a fost testat cu aparatul etilotest, dar rezultatul a fost negativ, iar concluzia oamenilor legii a fost că acesta nu consumat alcool înainte de a se urca la volan.

A fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar oamenii legii efectuează investigații suplimentare pentru afla cine trebuie tras la răspundere.

ADVERTISEMENT

Sursa video: Sursa foto/video: Facebook Municipiul Tecuci

Accidentele de pe trecerile de pietoni, tot mai dese

O fată de numai 17 ani a fost spulberată pe trecerea de pietoni de un bătrân de 82 de ani, în Cluj. Șoferul a oprit la abia 100 de metri după ce a dat peste tânără. Ea a fost internată în spital cu răni grave.

În luna aprilie a acestui an, o femeie a fost spulberată pe trecerea de pietoni, la Cernavodă. Victima avea 43 de ani și a supravieșuit impactului, dar a fost transportată la spital în stare gravă.

ADVERTISEMENT

O altă tragedie a avut loc în Aiud, pe o trecere de pietoni. O femeie a fost ucisă pe loc de o mașină care a călcat-o, chiar dacă traversa regulamentar. Aceasta avea 45 de ani, iar șoferul era un tânăr de 24 de ani. A fost deschis un dosar penal în acest caz.

ADVERTISEMENT